Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

2 υπέροχα site για την γενιά των 700 ευρώ


Το πρώτο site είναι το: Οδηγός επιβίωσης για την γενιά των 700 ευρώ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
Δεν χρειάζεται να διαθέσεις μια μικρή περιουσία για να αλλάξεις παραστάσεις για λίγες ημέρες και να δεις έναν πολιτισμό πέρα από τον Ελληνικό. Υπάρχουν οικονομικές λύσεις. Φτάνει να μην υπάρχει προκατάληψη από την μεριά σου για ορισμένα μέρη, να είσαι ανοιχτός σε εναλλακτικές ιδέες και να βάλεις την φαντασία σου λίγο να δουλέψει. Το παρόν blog έπειτα από αναζήτηση που έκανε προτείνει μερικές ιδέες και περιμένει και τις δικές σου αν νομίζεις ότι παραλείφθηκε κάτι.

Το δεύτερό site είναι το: Οδηγός για της δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης

Είναι ένα site που προτείνει να γνωρίσουμε τις μεγάλες πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και τις διάφορες δωρεάν εκδηλώσεις έτσι ώστε να περάσουμε όμορφά με χωρίς λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: