Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Η Ώρα της Γης 2011: Για τον πλανήτη


Στη 20:30 το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, Η Ώρα της Γης θα γιορτάσει μια παγκόσμια δέσμευση για συνεχή αλλαγή για τη βελτίωση της το μόνο πράγμα που μας ενώνει όλους - τον πλανήτη.
Το ταξίδι σας μπορεί να ξεκινήσει εδώ από την εγγραφή και προσθέτοντας τη φωνή σας με τις εκατοντάδες των εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν ήδη μιλήσει με τις πράξεις τους. Ελέγξτε το εμπνευσμένο Ώρα της Γης 2011 βίντεο για να δείτε τι πλανήτη φωνή του μοιάζει.
Τι θα γιορτάσουν την Ώρα της Γης 2011;

At 8.30pm on Saturday 26 March 2011, Earth Hour will celebrate a worldwide commitment to ongoing change for the betterment of the one thing that unites us all – the planet.
Your journey can start here by signing up and adding your voice to the hundreds of millions across the globe who have already spoken with their actions. Check out the inspiring Earth Hour 2011 video to see what the planet’s voice looks like.
What will you celebrate for Earth Hour 2011?
Πηγή: Εθελοντική Ομάδα Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: