Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Αμνοί αντί Λέοντες


ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ…….. κάντε ησυχία μην φωνάζετε, μην μιλάτε, μην αντιστέκεστε, μην αναρωτιέστε, μην ερευνάτε ………… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξαιρείται ο ένας που είχε τον τσαμπουκά ο Κύριος(με Κ κεφαλαίο) Κουρουμπλής συν κάποιοι του ΚΚΕ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι είμαστε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΑΛΗΤΕΣ – ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
Γιατί έχουμε ένα BLOG και μπορούμε να μιλάμε χωρίς να μας λογοκρίνουν ή και ακόμα να μας χρηματίζουν για να περνάνε τις δικές τους ιδέες.
Γιατί κάποιοι είχαν τον τσαμπουκά και έχουν κάνει της πλατείες σπίτι τους.
Γιατί κάποιοι βγήκαν στον δρόμο και φώναζαν ή χαιρετούσαν αλλά Ελληνικά τους εκπροσώπους μας.
Και τέλος γιατί κάποιοι φροντίζουν για την επιδερμίδα τους μιας και κάνουν χρήση με μπουκάλια με νερό ή γιαουρτιού ή αυγών.
Μας θεωρούν παράνομούς και καταχραστές και προσπαθώντας με τις διάφορες δηλώσεις τους να μας πείσουν ό,τι για την κατάντια αυτής εδώ της χώρας ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.
Ευτυχώς για μας οι παλαιοί και τώρα σαν νέοι ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ήρθαν να μας βγάλουν από την μίζερη μας ζωή και για μια άλλη φορά να μας βοηθήσουν ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΕΜΕΙΣ) να σώσουν αυτή αυτήν εδώ την χώρα μας με της θυσίες που πρέπει να υποστούμε.
ΜΑΛΙΣΤΑ
Αλλά για να τα κάνουν όλα αυτά όλοι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ θα πρέπει να γίνουμε ΑΜΝΟΙ να σου λένε σήκω και να σηκώνεσαι να σου λένε σκάσε και να σκας να σου χώνουν σφαλιάρα από το ένα μάγουλο και εσύ σαν καλό παιδί να γυρνάς το άλλο.
Και όλα αυτά χάρης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τους, μιας λέξη με τόσο σημασία που μερικοί την έχουν καταχραστή για δικό τους όφελος.
Μας θέλουν αγράμματους, άβουλους και χωρίς περηφάνια.
Γιατί έτσι απλά μπορούν να μας ελέγχουν.
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: