Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Το Απέραντο Γαλάζιο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης)


Από 15 Σεπτεμβρίου 2011 έως και 25 Σεπτεμβρίου 2011 διεξάγεται στην Καλαμάτα το 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης. Οργανωτής είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ελεύθερης Κατάδυσης AIDA International σε συνεργασία με το Freediving Club Greece και τον Δήμο Καλαμάτας.
Η περίοδος προετοιμασίας του Πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου 2011, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15/09/11 και θα διαρκέσουν έως τις 25/09/11. Με την ευκαιρία αυτή, υπολογίζεται ότι θα διακινηθούν στην περιοχή 120 αθλητές και 60 συνοδοί από 30 διαφορετικές χώρες αλλά και πολλοί επισκέπτες.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: Απλά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: