Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ξύπνα λαέ


Με περίπου 1 μήνα να απομένει από τις νομαρχιακές εκλογές όλοι οι εμπλεκόμενοι με τα κόμματα έχουν πάρει θέσης μάχης και το όλο σκηνικό δεν διαφέρει σε τίποτα από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις... Μερικές φορές έχουμε την εντύπωση (μέρα με την μέρα γίνεται διαπίστωση) ότι όλα όσα είπαμε μέχρι τώρα σε αυτό το blog από την μία μπήκαν και από την άλλη βγήκαν... Λες και δεν ειπώθηκαν ΠΟΤΕ....Η πλειοψηφία του κόσμου όπως παρατηρείται, ασχολείται με τους υποψηφίους, τους στηρίζει και στο τέλος θα πάει και θα τους ψηφίσει (μην παραξενευτείτε όταν θα δείτε τα ποσοστά στις εκλογές)...Ξαφνικά ξεχάσαμε τι έγινε, τι επιπτώσεις είχαν αυτά που έγιναν και τι επιπτώσεις θα έχουν στο μέλλον σε εμάς και στις επόμενες γενεές.... Ξεχάσαμε το δούλεμα κατάμουτρα που τρώμε καθημερινά, ξεχάσαμε τις κλεψιές τις λαμογιές και όλα τα υπόλοιπα και το πιο τραγικό ξεχάσαμε ποιός είναι αυτός που θα πάμε να στηρίξουμε στις εκλογές...Σκεφτήκαμε λοιπόν να κάνουμε μια ανασκόπηση μόνο και μόνο για να θυμηθούμε μερικά πράγματα πριν τις εκλογές. Θα παραθέσουμε μερικά θέματα από το blog και μερικά video.
Πηγή: Αδέσμευτος Λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: