Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Παγκόσμια ντροπή στην COSTA RICA – World shame in COSTA RICA

Please distribute widely. The Turtle eggs are stolen to be sold.
The planet is thankful for the forwarding of this fact.

Παρακαλούμε να διανείμετε ευρέως. Τα αυγά χελώνας κλέβονται για να πωληθούν.
Ο πλανήτης είναι ευγνώμων για την προώθηση αυτού του μηνύματος.2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα κλέβουν. Εδώ http://www.hoax-slayer.com/costa-rica-turtle-eggs.shtml μπόρεις να διαβάσεις αναλυτικά γιατί το κάνουν αυτό!!

Τελικά τα φαινόμενα απατούν!!!

OUPS είπε...

Αν εννοείς αυτό "Οι φωτογραφίες είναι γνήσια, αλλά δεν απεικονίζουν την παράνομη λαθροθηρία των αβγών χελωνών. Στην πραγματικότητα, η συγκομιδή των αυγών φαίνεται στις φωτογραφίες είναι ένα απόλυτα νόμιμο και αυστηρά ελεγχόμενη περίπτωση που διευθύνεται από την Κόστα Ρίκα κυβέρνηση και λειτουργεί από τη δεκαετία του 1980. Μακριά από το να είναι μια «επίθεση ενάντια στη φύση", η συγκομιδή των αυγών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός μακροπρόθεσμου προγράμματος διατήρησης που έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση στην επιτυχή εκκολάψεις της Ελιάς Ridley χελώνες." τώτε ναι τα κλέβουν και τα πουλάνε