Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

REVIVE Μια διαφορετική εταιρία που συμβάλει στην καλυτέρευση του τρόπου ζωή μας


Η εταιρία REVIVE ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό τη συλλογή, την επεξεργασία και τη διάθεση χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών για βιομηχανική χρήση.
Απαρτίζεται από από μηχανικούς και τεχνικούς εξειδικευμένους στην τεχνολογία των βιοκαυσίμων και των βιολιπαντικών.
Πιο συγκεκριμένα, όταν τα λάδια έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο ώστε να είναι πια κατάλληλα για τηγάνισμα, αντί να ακολουθήσουν την διαδικασία των απορριμμάτων, με τις γνωστές σε όλους μας περιβαλλοντικές συνέπειες, συλλέγονται για να καλύψουν ενεργειακές και λιπαντικές ανάγκες.
Τo βιοντίζελ που παράγεται μετά από κατάλληλη επεξεργασία αυτών των λαδιών είναι πιο φιλικό για το περιβάλλον, βιοαποικοδομείται, δεν είναι τοξικό, έχει σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε θείο, αυξημένη λιπαντικότητα, μειωμένη εκπομπή αιθάλης, μειωμένη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα (λόγω του ανανεώσιμου χαρακτήρα του) με συνέπεια την άμβλυνση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Εδώ και τρία χρόνια η εν λόγω εταιρία συνεργάζεται με διάφορους οργανισμούς, βιομηχανίες, καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία κ.λπ. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικούς:
Προεδρικό Μέγαρο, Δήμο Ελληνικού, super market ΑΒ Βασιλόπουλος, super market Atlantic, Goody’s, Everest, L’Artigiano, Intracom, Palmier Bistro κ.λπ.
Ενώ τους τελευταίους μήνες επεκτείνουμε την δραστηριότητα μας και στην συλλογή των χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών από τα νοικοκυριά.
Αρωγοί στην επέκταση της δραστηριότητας μας αυτής είναι ο Δήμος Ελληνικού, η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος και η εταιρεία Atlantic.
Το site της εταιρίας είναι: http://www.revive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: