Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Τα πιο κουλά που άκουσα για της εκλογές


Οι εκλογές έγιναν, όλοι φόρεσαν τα καλά τους οι άντρες τα κουστούμια τους οι γυναίκες τα ταγέρ τους και οι πιτσιρικάδες το τζίν παντελόνι τους και πήγαν και ψηφίσαν φραπέ και καπουτσίνο.
Φυσικά κερδισμένοι σε αυτές τις εκλογές βγήκαν οι πιτσιρικάδες (και μπράβο τους) που αψήφησαν τα μεγάλα φερέφωνα και απόλαυσαν μια ηλιόλουστη μέρα (λες και ο Θεός συνωμότη με τους πολυθρονάτους) μιας και η αποχή πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό σχεδόν στο 45% πανελλαδικά.
Φυσικά στα πηγαδάκια ενόψει καφέ και κεκάκι ακούστηκαν πολλά από φίλους ή από τα διπλανά τραπέζια και αυτά που άκουσα εγώ μου άρεσαν και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.
1. Καταρχάς μετά της εκλογές ΟΛΟΙ βγήκαν κερδισμένοι το ΠΑΣΟΚ είπε ναι κερδίσαμε και τώρα η Ελλάδα μας εμπιστεύεται για να συνεχίσουμε να σας ΓΑΜ@#@# περισσότερο.
2. Η ΝΔ είπε κερδίσαμε γιατί χάρης εμάς (που σας βάλαμε στα ΣΚΑΤΑ) περάσαμε το μήνυμα κατά του μνημονίου και για αυτό υπήρχε η μεγάλη αποχή.
3. Φυσικά όλα τα υπόλοιπα κόμματα κάτι είπαν και αυτά αλλά όλοι τους βγήκαν και αυτοί κερδισμένοι των εκλογών.
4. Σε ένα χωρίο στην Βόρεια Ελλάδα ο Υποψήφιος Δήμαρχος και νυν πρόεδρος σε μια τοπική ομάδα ποδοσφαίρου για να δειλιάσει τους ψηφοφόρους του μοίραζε μαζί τα φυλλάδια του και από ένα κομπολόι (έξυπνο)
5. Σε μια περιοχή της Αθήνας ο νυν Δήμαρχος για να “δελεάσει” τους ΡΟΜΑ τους έδινε από 50 € για τους άντρες και 35 € στις γυναίκες για να τον ξανά ψηφίσουν (μέχρι και εδώ υπάρχει διαχωρισμός αντρών και γυναικών)
6. Σε μια περιοχή της Κρήτης μπήκαν 2 τύποι και πήραν την κάλπη και την κρύψανε στην ταράτσα. (γάτονια)
7. Σε πολλά ψηφοδέλτια μπήκαν υβριστικά μηνύματα καθώς και διάφορες ”καλλιτεχνικές ζωγραφιές” με μέλη του σώματός μας.

Εντύπωση μου έκανε ότι πριν της εκλογές μερικοί υποψήφιοι Περιφεριαχές καθώς και Δήμαρχοι σαν σλόγκαν είχαν τον μνημόνιο αντί να προτείνουν κάποιο πρόγραμμα για την βελτίωση της Περιφέρειας τους ή του Δήμου του.
Εκεί που ξετρελάθηκα και είπα από μέσα μου είναι ότι “αυτή εδώ η χώρα δεν αλλάζει και ποτέ δεν θα αλλάξει ότι και να μας κάνουν” (λες και είμαστε μαζόχες) ήταν η προσέλευση κοινού και η ενθουσιώδη συμμετοχή τους στης διάφορες ομιλίες των δημάρχων και περιφερειαρχών.
Και φυσικά μιλάμε για ΠΟΛΥ ΧΑΡΤΙ μα πάρα πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: