Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο Καίσαρας πέθανε Ζήτω ο Καίσαρας


Βρε ένα χαμόγελο που είχε ο Καίσαρας ΓΑΠ όταν βρήκε από το γραφείο του στην Ιπποκράτους λες και ξανά αναστήθηκε μετά την ΓΚΑΦΑ που έκανε λες και ήμασταν τίποτε παιδάκια για να μας εκβιάζουν.
Άκου να πει ή μνημόνιο ή κάνω εκλογές

ΒΡΕ ΟΥΣΤ

Έτρεξε γρήγορα γρήγορα σαν γνήσιος μαραθωνοδρόμος και μπήκε στη οικολογική του Μερσεντές 500 για να πάει να συσκεφθεί με τους 16 συμβούλους του και τους 5 υπουργούς του για να γυρίσουν και να μας πουν τη μας περιμένει από την Δευτέρα που θα μάθουμε τα νέα των νέων μέτρων για τον αφανισμό τον μετόκων.
Κατά άλλα ο φιλόψυχος Καίσαρας ΓΑΠ αφού τους τα πήρε πρώτα αποφάσισε να δώσει 200€ επίδομα για αγορά άρτου.
Το μόνο που του έμεινε τώρα είναι το θέαμα ως σαν γνήσιος Καίσαρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: