Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών


Στο Ιντερνετ αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, οι βαθμοί των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ. Οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν επίσης σε όλα τα λύκεια της χώρας. Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν στο υπουργείο οι διαδικασίες επεξεργασίας προφορικών-γραπτών βαθμών, ώστε να γίνει ο υπολογισμός του γενικού βαθμού πρόσβασης στις σχολές και τα τμήματα όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. 

Για να δείτε τις βαθμολογίες πατήστε 
εδώ.

Η πρόσβαση στα στοιχεία γίνεται πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Οι σχετικοί πίνακες θα αποσταλούν στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να προωθηθούν στα λύκεια και να 
εκδοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις πρόσβασης, ενώ αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης. 


Εντός των ημερών, τέλος αναμένεται να δημοσιοποιηθούν και τα στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. 

Υπενθυμίζεται, ότι ήδη «τρέχει» η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων για τη συμμετοχή στην επιλογή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η προθεσμία λήγει στις 5 Ιουλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: