Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Μήνυση των αστυνομικών της Κοζάνης στην Κανέλλη




Μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη κατέθεσε σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης μέσω του προέδρου της, Αθανάσιου Γκλαβίνα. Η Ένωση κατηγορεί την βουλευτή του ΚΚΕ για εξύβριση, καθώς σε προ ημερών σε τηλεοπτική της εμφάνιση αποκάλεσε τα όργανα της τάξης «φασιστοτσόγλανα».

Κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της και με τη σύμφωνη γνώμη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κινήθηκε νομικά κατά της Λιάνας Κανέλλη προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ "Η μήνυση που αποφάσισε να καταθέσει το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη αποτελεί ενέργεια πολιτικά σκόπιμη, που τα κίνητρά της δημιουργούν ερωτηματικά. Το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης την οποία επικαλούνται έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους. Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ’ επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί". 

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!! Τελικά σε αυτή εδώ την χώρα …… δημοκρατία (πω πω τι λέω σήμερα) ……. έχουμε μόνο όταν μιλάμε εμείς, όλα τα υπόλοιπα είναι πολιτικές σκοπιμότητες ή κίνητρα που δημιουργούν ερωτηματικά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: