Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα τα ονόματα από τους νέους 1.163 εργαζόμενους στη Δημόσια Τηλεόραση


Τον προσωρινό πίνακα των 1.163 επιτυχόντων της δεύτερης προκήρυξης για την κάλυψη των θέσεων προσωπικού της Δημόσιας τηλεόρασης, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης, με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα αυτή, θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που θα επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που αναφέρουν στην αίτησή τους, προκειμένου να γίνει η αξιολόγησή τους. Στα 1.163 ονόματα περιλαμβάνονται όσοι υπέβαλαν αίτηση για θέση εργασίας στη ΔΤ, εκτός Θεσσαλονίκης.
Επίσης, αναφέρεται ότι «η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά πρόσληψη των επιτυχόντων, καθώς απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών».



Δεν υπάρχουν σχόλια: