Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Θα πληρώσουμε ταυτόχρονα τέσσερις φόρους ακινήτων!


Το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε να στέλνει τα εκκαθαριστικά για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2013 και συνεπώς θα πρέπει να πληρώσουμε την πρώτη δόση έως το τέλος Σεπτεμβρίου.
Η επιχείρηση δήμευσης ουσιαστικά της ακίνητης περιουσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους ιδιοκτήτες ακινήτων να χάνουν τα σπίτια τους από μία κεντροδεξιά κυβέρνηση και όχι από τους ''κομμουνιστές'', που φοβόντουσαν παλαιότερα.

Το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε ήδη στην έκδοση και αποστολή 500.000 εκκαθαριστικών για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2013. 

Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων θα δουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στο γραμματοκιβώτιο τους τον ΦΑΠ του 2013 τον οποίο θα πρέπει να πληρώσουν το πολύ σε 4 δόσεις με την πρώτη να λήγει στο τέλος του τρέχοντος μηνός!

Ο ΦΑΠ του 2013 θα έρθει σε όσους φορολογούμενους έχουν ακίνητη περιουσία με συνολική αντικειμενική αξία πάνω από 200.000 ευρώ και ελάχιστο ποσό δόσης έχουν οριστεί τα 50 ευρώ.

Τον Ιούνιο έπρεπε να πληρωθεί το χαράτσι, τον Αύγουστο ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας και για το 2011 και για το 2012 και τώρα τον Σεπτέμβριο αρχίζει η πληρωμή για τον ΦΑΠ του 2013!

Προσέξτε πως όχι απλά τιμωρούνται αλλά κυριολεκτικά εκτελούνται οι ''εγκληματίες'' που είτε απέκτησαν είτε κληρονόμησαν ακίνητη περιουσία.

Τον Ιούνιο έπρεπε να πληρωθεί το χαράτσι, τον Αύγουστο ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας και για το 2011 και για το 2012 και τώρα τον Σεπτέμβριο αρχίζει η πληρωμή για τον ΦΑΠ του 2013!

Δηλαδή μέσα σε τρεις μήνες οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να πληρώσουν τέσσερις φόρους ταυτόχρονα και όλα αυτά σε συνθήκες απόλυτης πιστωτικής ασφυξίας, αφού ρευστό δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και ταυτόχρονα όλο και περισσότεροι μένουν άνεργοι.

Πάντως όσοι έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν το νέο ΦΑΠ μπορούν να το κάνουν εκτυπώνοντας το εκκαθαριστικό τους με το οποίο στο χέρι μπορούν να το εξοφλήσουν στις τράπεζες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: