Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Στις 14 Νοεμβρίου ψηφίζω ΠΑΣΟΚ ……..και η άλλη άποψη

7 λόγοι για τους οποίους στις 14 Νοεμβρίου θα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ.

1. γιατί ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος στην παρακμή που ζούμε.Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ: Περισσότεροι από 2,8 εκατομμύρια συμπολίτες μας (ή το 20% του συνολικού πληθυσμού) ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. (Ελληνική Στατιστική Αρχή)
2. γιατί ο ξεπεσμός της πολιτικής, η απαξίωση των θεσμών και η κοινωνική αποσύνθεση δε θα σταματήσουν απλώς όταν περάσει η κρίση.
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ: 1. Προπηλακίστηκε και ξυλοκοπήθηκε από πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, μετά την ολοκλήρωση της πορείας στο κέντρο.
2. Νωρίτερα, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, συλλήψεις και τραυματισμούς, ενώ προπηλακίστηκε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης. Ελαφρά τραυματίστηκε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Σκραφνάκη, όταν εγκλωβίστηκε σε αγροτικό μηχάνημα, και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Τζάνειο.
3. Ένα θερμό επεισόδιο με "θύμα" τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα έλαβε χώρα στις 16 Αυγούστου στην Κοινότητα της Σμίξης στο Γρεβενά. κτλ κτλ κτλ κτλ
3. γιατί χρειαζόμαστε ηγεσία που σέβεται τον πολίτη και έχει όραμα για το μέλλον μας. Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ: - Αυξήσεις σε μέσα μεταφοράς, σιδηρόδρομο κ.τ.λ. … Σελ. 1347
- Μεταφορά έως το 2011, στο 23% ΦΠΑ, τουλάχιστον των μισών προϊόντων που εμπίπτουν στο χαμηλό ΦΠΑ 11% (είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα κ.τ.λ.)!!! …Σελ. 1360 και 1371
- Πάνω από 10,5 δισ. ευρώ «μη καθορισμένα μέτρα»!!! …Σελ. 1351-1353
- Ορθολογικοποίηση των τιμολογίων ρεύματος, κ.τ.λ. (Υπέρογκες αυξήσεις δηλαδή)
- Πράσινα τέλη, αύξηση καυσίμων ή αύξηση τελών κυκλοφορίας
- Αυξήσεις αντικειμενικών αξιών και φόρων στην κατοικία
- Μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ελαστική εργασία, μερική απασχόληση, ευέλικτη συλλογική σύμβαση… Σελ. 1346
- Η κυβέρνηση θα υιοθετήσει νομοθεσία για εισαγωγή μισθών κάτω από τον κατώτατο μισθό για ευάλωτες ομάδες (νέους, ανέργους κ.τ.λ.), Χρήση συμβάσεων προσωρινής εργασίας και ημιαπασχόλησης… Σελ. 1367
- Μείωση της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα που θα αποφέρει 600 εκατομμύρια ευρώ έως τον Σεπτέμβρη του 2011… Σελ. 1371 Δηλαδή πάνω από 30.000 απολύσεις
- Ελαχιστοποίηση του αριθμού των δικαιούχων επιδόματος ανεργίας… Σελ. 1371
- Μείωση του επιπέδου αποζημιώσεων για όλους τους εργαζομένους... Σελ. 1379
- Ενιαίο όριο συνταξιοδότησης στα 65 έως το Δεκέμβρη του 2013 για τις γυναίκες και το 2015 για όλους…
- Πλήρη σύνταξη σε 40 έτη ως το 2015…
- Αύξηση ορίου συνταξιοδότησης από το 2020 ανάλογα με το προσδόκιμο ζωής!!!
- Υπολογισμός σύνταξης στο 48% (1,2% Χ40 χρόνια)... Όλα σελ. 1362
4. γιατί η αγορά χρειάζεται να κρατηθεί ζωντανή και να αυξηθεί η αξία του χρήματος στα χέρια του καταναλωτή.
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ: Σύνολο καταστημάτων στην περιοχή Αθηνών 3.421 κλειστά 505 ποσοστό 14,8%
Και για πιο αναλυτικά πατήστε
εδώ
5. γιατί από το οικονομικό αδιέξοδο θα βγούμε μόνο μέσα από την ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέου πλούτου στη χώρα. Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ: 1. Οι άνεργοι έφτασαν στα 567.132 άτομα τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), σημειώνοντας αύξηση κατά 101.440 άτομα συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2009 (αύξηση 21,8%) και κατά 62.022 άτομα σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2009 (αύξηση 12,3%).
2. Οι ομαδικές απολύσεις αυξάνονται στο 5% από 2% τον μήνα, οι αποζημιώσεις περιορίζονται στο μισό και οι νέοι θα προσλαμβάνονται με το 80% του βασικού μισθού.
6. γιατί για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε ένα κράτος δικαίου και διαφάνειας।
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ: ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ 1. Αν πιστεύεις στη σημασία της διαφάνειας στην αυριανή διακυβέρνηση της χώρας μπορείς να πάρεις μέρος στη δράση «Εθελοντές για τη διαφάνεια και την ανοικτή διακυβέρνησης»
2. Ο πρώτος Γεν. Γραμματέας που διορίστηκε αξιοκρατικά, μέσω βιογραφικού στο ίντερνετ και μάλιστα στο Υπουργείο Διαφάνειας και Δικαιοσύνης...είναι κολλητός του Υπουργού και
μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974.
7. γιατί έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
Εγώ ένα ξέρω να πω «κάθε χρόνο και χειρότερα»

Από το επίσημο site του ΠΑΣΟΚ
Α...! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Οικονομική Στήριξη
12 ευρώ Αγρότες, Εργάτες ,Μετανάστες, Φοιτητές, ΑΜΕΑ, Συνταξιούχοι, Νέοι(έως 25 ετών)
6 ευρώ Για οικογένειες ή αδέλφια των παραπάνω περιπτώσεων η συνδρομή είναι 6ευρώ
24 ευρώ Εργαζόμενοι, Μισθωτοί, (ιδιωτικού και δημοσίου)
36 ευρώ Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Μισθωτοί και Συνταξιούχοι Τραπεζών
200 ευρώ Έμμισθα Αιρετά Στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης
300 ευρώ Δήμαρχοι, Νομάρχες
500 ευρώ Βουλευτές, Ευρωβουλευτές

Δεν υπάρχουν σχόλια: