Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Placebo στην Ελλάδα!

Οι Placebo επιστρέφουν στην Ελλάδα με δύο μοναδικές συναυλίες!
Οι πρίγκιπες του alternative rock θα βρίσκονται την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe Park.
Οι επιτυχίες τους σημαντικές: 6 albums, πάνω από δώδεκα εκατομμύρια πωλήσεις και δεκαέξι χρόνια πετυχημένης καριέρας στην κορυφή των παγκόσμιων charts.
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 στο Λονδίνο από τον Brian Molko. Εκεί συνάντησε τον Stefan Olsdal και αντιλαμβανόμενοι ο ένας την δυναμική του άλλου, ξεκίνησαν να παίζουν σε underground clubs του Camden Town και του Brick Lane. To 1996, κατά την ηχογράφηση του πρώτου τους album και μετά την αποχώρηση του drummer τους, ο Molko καλεί στο συγκρότημα τον παλιό του συνεργάτη, Steve Hewitt και οι τρεις τους βρίσκουν την απόλυτη χημεία!
Μπορεί το όνομα τους να σημαίνει ψευτοφάρμακο αλλά η μουσική τους είναι αληθινή και γεμάτη ενέργεια, σαν δόση τεστοστερόνης. Τα τραγούδια τους ερωτικά, μοναχικά, αυτοκαταστροφικά. Μέσα από alternative punk ήχους αμφισβητούν το κατεστημένο και μιλούν για την αδιαφορία της κοινωνίας την περιθωριοποίηση, τον εθισμό και την αποξένωση. Η φιγούρα του Brian Molko εκφράζει την διφορούμενη σεξουαλικότητα των τραγουδιών του συγκροτήματος. Ο ήχος τους έχει σαφείς επιρροές από Smashing Pumpkins, PJ Harvey, David Bowie, Sonic Youth, Radiohead, Depeche Mode.
Ανανεωμένοι, και με ένα βραβείο MTV για Best Alternative Act στις αποσκευές τους οι Placebo επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Ελλάδα για δύο δυναμικές βραδιές μαζί μας, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στο TerraVibe Park.

Συναυλία στο Θέατρο Γης
Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 €
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 €
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 40 €
Συναυλία στο TerraVibe Park
Τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 30 €
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 €
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 40 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: