Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

«Tο ΠΑΣΟΚ θα περάσει με χρυσά γράμματα στην ιστορία»


Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για το κυβερνητικό έργο
Ο υπουργός Εργασίας μίλησε στο Κανάλι 1 του Πειραιά για την οικονομία και τη κυβερνητική πολιτική. Είπε για το Μνημόνιο: «πρέπει να διχαστεί η ελληνική κοινωνία σε αυτούς που είναι υπέρ και κατά του μνημονίου; Το θεωρώ αστείο. Αστείο αυτό που έχουν κάνει ορισμένοι και το θεωρώ και επικίνδυνο».
Μίλησε για το έργο της κυβέρνησης λέγοντας: «και επικοινωνιακά έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όχι μόνον επί της ουσίας, που είναι τρομερά δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε κι ένα τρομερά δύσκολο επικοινωνιακό παιχνίδι».
Πάντως παρέμεινε αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «εάν πράγματι η χώρα σωθεί, που είναι και ο στόχος του αγώνα μας, το ΠΑΣΟΚ θα περάσει με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Και θα περάσει με χρυσά γράμματα στην ιστορία για πολλά χρόνια, για πολλές δεκαετίες».
ΑΠΟΨΗ: Η 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: