Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκλειστικές πληροφορίες από την μεταφορά των υπουργών με το πούλμαν


Η Άννα (Διαμαντοπούλου) κάθισε στην θέση πίσω από τον οδηγό ώστε να έχει άμεση οπτική επαφή με τον καθρέπτη (για την περιποίηση της φράντζας).

Οι κ.κ. Ρέππας και Χυτήρης κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις (γαλαρία) όπου εθεάθησαν να καπνίζουν (κρυφά από τον πρόεδρο).

Ο κ.Πεταλωτής παρακάλεσε ευγενικά να καθίσει δίπλα από τον οδηγό (ζαλίζεται και στις στροφές ξερνάει).

Το πούλμαν καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω τεχνικού προβλήματος .Όταν ο οδηγός παρακάλεσε τον κ.Βενιζέλο να καθίσει στην αριστερή πλευρά και τον κ.Πάγκαλο στην δεξιά το πρόβλημα απεκαταστάθη.

Ο Λοβέρδος προσπάθησε να τους διασκεδάσει λέγοντας κάτι ανέκδοτα που ξέρει με συνταξιούχους αλλά το βλέμμα του οδηγού τον έκανε, μάλλον απότομα, να σταματήσει. Στην υπόλοιπη διαδρομή απασχολήθηκε στέλνοντας SMS σε κάτι πρώην φοιτήτριές του.

Ο κ.Πάγκαλος είχε ένα μικρό ασήμαντης αξίας λεκτικό επεισόδιο με την κ.Νταλάρα όσον αφορά την προσφορά του Κ.Κ.Ε. στο εργατικό κίνημα. Με τη λήξη του επεισοδίου ασχολήθηκε με κάτι σάντουιτς με γαλοπούλα που είχε μαζί του (για την λιγούρα).

Στο μέσο της διαδρομής η Εύη (Χριστοφιλοπούλου) θέλοντας να βελτιώσει λίγο το πεσμένο ηθικό των συντρόφων προσπάθησε να τραγουδήσει το «νιάου νιάου ρε γατούλα» αλλά ο Πάγκαλος με το γνωστό κομψό τρόπο (δε γαμιέσαι ρε Εύη πρωί πρωί) της έκοψε τα φτερά.

Η Φώφη (Γεννηματά) σε όλη τη διαδρομή έλυνε σταυρόλεξο. Δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο 2 καθέτως β «πληθυντικός αρσενικού άρθρου (δύο γράμματα)»

Ο πρόεδρος σαν απλός στρατιώτης κάθισε στην μέση μόνος και πρόβαρε την ομιλία. Επέμενε ιδιαίτερα στην φράση «είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία». Η πιθανότητα σαρδάμ τον τρόμαζε. Δούλεψε πολύ με την φράση «εξ εξ τριανταέξ». Ο Παπακωνσταντίνου που αντελήφθη περί τίνος πρόκειται του πρότεινε να παραλήψει την φράση.

-What the fuck!!! Το πιο δυνατό σημείο του λόγου μου; ήταν η αντίδραση του προέδρου.

Στο τέλος ομόφωνα αποφασίστηκε το επόμενο υπουργικό συμβούλιο να γίνει τον Δεκέμβριο στην Αράχωβα.

Πηγή: http://kolotoubes.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: