Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Americans are NOT stupid



So what if they don´t know how many sides a triangle have? Or who Tony Blair is? That is not fair...just because their president is as intelligent as a door, it doen´t mean they´re all like that...if you still think american people are stupi, watch this video and change your mind :)

Τι κι αν δεν ξέρουν πόσες πλευρές έχει ένα τρίγωνο; Ή ποιος είναι ο Τόνι Μπλερ; Αυτό δεν είναι δίκαιο ... μόνο και μόνο επειδή ο πρόεδρος τους είναι εξίσου ευφυής όσο μια πόρτα, δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι … αν εξακολουθούμε .... να πιστεύουμε ότι οι αμερικανοί είναι άνθρωποι χαζοί, δείτε αυτό το βίντεο και να αλλάξετε γνώμη :)

Υ.Γ Πάντως μην ανησυχείτε, με την παιδεία που έχουμε κι εμείς εδώ πέρα, σε λίγα χρόνια και τα δικά μας ελληνόπουλα, τέτοιες απαντήσεις θα δίνουν
Όχι πως δεν έχουν ήδη ξεκινήσει να τις δίνουν.
Από το σημερινό σχολείο να μην περιμένετε ΤΙΠΟΤΑ το αξιόλογο.
Μόνο εμείς οι γονείς ό,τι μπορέσουμε να τους δώσουμε!!!


http://www.safeshare.tv/v/fJuNgBkloFE

Δεν υπάρχουν σχόλια: