Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ



ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ

Μετά τον Σκλαβενίτη, ακούμε & αυτό το ευχάριστο!

Τα μπισκότα... πάνε κόντρα στο μνημόνιο !

Η επικεφαλής της εταιρείας μπισκότων Παπαδοπούλου αποφασίζει να δώσει στους 800 εργαζόμενους της, αυξήσεις μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες!

Την ώρα που οι περισσότερες επιχειρήσεις απολύουν, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, επικεφαλής της ομώνυμης εταιρείας μπισκότων αποφασίζει να περάσει το δικό της θετικό μήνυμα και να δώσει στους εργαζόμενους της, αυξήσεις μεγαλύτερες από αυτές που προβλέπει η επίσημη συμφωνία ΓΣΕΕ-ΣΕΒ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος", η σιδηρά κυρία της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων, Ιωάννα Παπαδοπούλου μίλησε με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο και δήλωσε πως δεν κάνει απολύσεις στο προσωπικό των εργοστασίων της και ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει τις αυξήσεις των μισθών τους πριν τον Ιούλιο που προβλέπει η επίσημη συμφωνία.

Παρά την κρίση, υπάρχουν εταιρείες που πηγαίνουν καλά. Κι όταν όλα πάνε καλά, πρέπει να σέβονται τους εργαζόμενούς τους, ανταποδίδοντάς τους κοινωνικό μέρισμα.

Η εταιρεία "Μπισκότα Παπαδοπούλου" είναι από τις μεγαλύτερες του κλάδου. Το 2009 πραγματοποίησε πωλήσεις 117 εκατομμύρια ευρώ, παραμένοντας στα επίπεδα του 2008, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 14,1 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: