Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ήρθε ο ταχυδρόμος; Έχετε 30 ημέρες διορία!


«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

Εντός των ημερών θα αρχίσει η αποστολή των πρώτων τελεσίγραφων της εφορίας σε περίπου 2,4 εκ. φυσικά πρόσωπα και 460.000 νομικά πρόσωπα με ληξιπρόθεσμες οφειλές.
«Σας ενημερώνουμε τι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα ηλεκτρονικά αρχεία της ΓΓΔΕ του υπουργείου Οικονομικών, εκκρεμούν οφειλές σας οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες, λόγω μη καταβολής εντός των νόμιμων προθεσμιών» θα λέει το ραβασάκι της εφορίας, που θα προειδοποιεί για την εξόφληση των χρεών εντός 30 ημερών.
Διαφορετικά, «η Φορολογική Διοίκηση δύναται να προβεί στη λήψη αναγκαστικών μέτρων για την είσπραξη αυτών»!

Μάλιστα, το ραβασάκι θα κλείνει με την εξής προειδοποίηση: «Προσοχή: η Φορολογική Διοίκηση διατηρεί το δικαίωμα επιβολής κατάσχεσης χρημάτων ή απαιτήσεων στα χέρια του φορολογούμενου ή τρίτου και πριν την παρέλευση του ανωτέρου χρονικού διαστήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: