Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ελλάδα: Η χώρα του ……. ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΑ ΓΙΑ !!!


Και εκεί που λες ότι τα έχω δει ΟΛΑ ………. ΜΑ ΟΛΑ !!!!!

ΤΣΑΚ……..

ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ …………….

«Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε, ως όφειλε, στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο νόμιμης άδειάς του…..»

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ;;;;;;;;;

ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ………….ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΕΙΔΑ ;;;;;;;;;;

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Δεκαεννιά κατηγορούμενοι για 23 ανθρωποκτονίες, 184 απόπειρες, 77 τραυματισμούς, 13 ληστείες και δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις. Τα μέλη της «17 Νοέμβρη» καταδικάστηκαν σε 55 φορές ισόβια, 9.288 χρόνια φυλάκισης.

ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ

Στις 29 Ιουνίου του 2002, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εκρηγνύεται στο λιμάνι του Πειραιά στα χέρια του δράστη. Ο Σάββας Ξηρός που είχε μεταφέρει την βόμβα με ταξί, μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό βαριά τραυματισμένος στα μάτια, στο δεξί χέρι και στο θώρακα.
Τις επόμενες ημέρες, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αρχίζει να ξετυλίγει τον μίτο της 17 Νοέμβρη, της άπιαστης μέχρι τότε οργάνωσης, προσάγοντας δεκάδες άτομα. Δύο μήνες μετά, στις 5 Σεπτεμβρίου παραδίδεται αυτοβούλως ο φερόμενος ως εκτελεστής της 17Ν ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Συνολικά, σε 19 άτομα απαγγέλλονται κατηγορίες, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, η Αγγελική Σωτηροπούλου.

Χριστόδουλος Ξηρός (60 ετών) ή "Μανώλης"
Καταδικάστηκε σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 6 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην οργάνωση.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μιλώντας στην «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι, ο δικηγόρος του Χ. Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, δήλωσε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον πελάτη του. «Ο Χ. Ξηρός δεν θέλει να τον ερμηνεύει κανείς αλλά γνωριζόμαστε χρόνια και νομίζω ότι έλαβε μία πολιτική απόφαση...» και συνέχισε «Ήταν συνεπής με τα πιστεύω του …… σήμερα ζούμε, σήμερα μαχόμεθα».

ΤΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΚΡΑΤΟΣ

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης ο Χριστόδουλος Ξηρός δικαιούνταν κανονικά άδεια, καθώς η νομοθεσία δεν κάνει εξαίρεση για τους καταδικασθέντες με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο.
Μάλιστα από τους καταδικασμένους για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» έχουν λάβει άδεια όλοι πλην του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Η συγκεκριμένη ήταν η έβδομη άδεια του Χριστόδουλου Ξηρού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1. εεεεεεεεεεεε και τι έγινε που σκότωσε μερικούς «κακούς» και μερικούς αθώους ;;;;;;;;;;;
2. Όσο για τους αθώους θα χρησιμοποιήσω μια φράση από τις προκηρύξεις τις «καλής» οργάνωσης «ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ»

Η «ΚΩΜΩΔΙΑ»

Όπως επεσήμανε ο κ. Δένδιας, ο εισαγγελικός λειτουργός και το συμβούλιο ορίζουν ρητά ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι ύποπτος φυγής και επίσης δεν είναι επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, άρα δεν υπάρχει το νομοθετικό και το θεσμικό πλαίσιο το οποίο επιτρέπει την παρακολούθησή του.

ΑΠΟΡΙΑ

Και τώρα ΠΟΙΟΣ θα πληρώσει την «νύφη» ή ακόμη ποιο Ελληνικά ΠΟΙΟΣ φοράει παντελόνια για να παραιτηθεί ;;;;;;


ΤΟ HAPPENING !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: