Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Γ@#% την Ανάκαμψη ….. μας !!!!


Πουν' τη, πουν' τη, η ανάκαμψη
Ψάξε ,ψάξε δε θα τη βρεις
Δε θα τη βρεις, δε θα τη βρεις
Την ανάκαμψη που ζητείς
Να' τη να' τη, η ανάκαμψη
Ψάξε, ψάξε δε θα τη βρεις
Δε θα τη βρεις, δε θα τη βρεις
Την ανάκαμψη που ζητείς
Την ανάκαμψη που ζητείς.

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ …..


 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ….

 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ….

 ΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ .…


ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ …. 

 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ….Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Ελλάδα: Η χώρα του ……. ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΑ ΓΙΑ !!!


Και εκεί που λες ότι τα έχω δει ΟΛΑ ………. ΜΑ ΟΛΑ !!!!!

ΤΣΑΚ……..

ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ …………….

«Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε, ως όφειλε, στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο νόμιμης άδειάς του…..»

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ;;;;;;;;;

ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ………….ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΕΙΔΑ ;;;;;;;;;;

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Δεκαεννιά κατηγορούμενοι για 23 ανθρωποκτονίες, 184 απόπειρες, 77 τραυματισμούς, 13 ληστείες και δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις. Τα μέλη της «17 Νοέμβρη» καταδικάστηκαν σε 55 φορές ισόβια, 9.288 χρόνια φυλάκισης.

ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ

Στις 29 Ιουνίου του 2002, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εκρηγνύεται στο λιμάνι του Πειραιά στα χέρια του δράστη. Ο Σάββας Ξηρός που είχε μεταφέρει την βόμβα με ταξί, μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό βαριά τραυματισμένος στα μάτια, στο δεξί χέρι και στο θώρακα.
Τις επόμενες ημέρες, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αρχίζει να ξετυλίγει τον μίτο της 17 Νοέμβρη, της άπιαστης μέχρι τότε οργάνωσης, προσάγοντας δεκάδες άτομα. Δύο μήνες μετά, στις 5 Σεπτεμβρίου παραδίδεται αυτοβούλως ο φερόμενος ως εκτελεστής της 17Ν ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Συνολικά, σε 19 άτομα απαγγέλλονται κατηγορίες, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, η Αγγελική Σωτηροπούλου.

Χριστόδουλος Ξηρός (60 ετών) ή "Μανώλης"
Καταδικάστηκε σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 6 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην οργάνωση.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μιλώντας στην «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι, ο δικηγόρος του Χ. Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, δήλωσε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον πελάτη του. «Ο Χ. Ξηρός δεν θέλει να τον ερμηνεύει κανείς αλλά γνωριζόμαστε χρόνια και νομίζω ότι έλαβε μία πολιτική απόφαση...» και συνέχισε «Ήταν συνεπής με τα πιστεύω του …… σήμερα ζούμε, σήμερα μαχόμεθα».

ΤΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΚΡΑΤΟΣ

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης ο Χριστόδουλος Ξηρός δικαιούνταν κανονικά άδεια, καθώς η νομοθεσία δεν κάνει εξαίρεση για τους καταδικασθέντες με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο.
Μάλιστα από τους καταδικασμένους για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» έχουν λάβει άδεια όλοι πλην του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Η συγκεκριμένη ήταν η έβδομη άδεια του Χριστόδουλου Ξηρού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1. εεεεεεεεεεεε και τι έγινε που σκότωσε μερικούς «κακούς» και μερικούς αθώους ;;;;;;;;;;;
2. Όσο για τους αθώους θα χρησιμοποιήσω μια φράση από τις προκηρύξεις τις «καλής» οργάνωσης «ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ»

Η «ΚΩΜΩΔΙΑ»

Όπως επεσήμανε ο κ. Δένδιας, ο εισαγγελικός λειτουργός και το συμβούλιο ορίζουν ρητά ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι ύποπτος φυγής και επίσης δεν είναι επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, άρα δεν υπάρχει το νομοθετικό και το θεσμικό πλαίσιο το οποίο επιτρέπει την παρακολούθησή του.

ΑΠΟΡΙΑ

Και τώρα ΠΟΙΟΣ θα πληρώσει την «νύφη» ή ακόμη ποιο Ελληνικά ΠΟΙΟΣ φοράει παντελόνια για να παραιτηθεί ;;;;;;


ΤΟ HAPPENING !!!!

Ήρθε ο ταχυδρόμος; Έχετε 30 ημέρες διορία!


«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

Εντός των ημερών θα αρχίσει η αποστολή των πρώτων τελεσίγραφων της εφορίας σε περίπου 2,4 εκ. φυσικά πρόσωπα και 460.000 νομικά πρόσωπα με ληξιπρόθεσμες οφειλές.
«Σας ενημερώνουμε τι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα ηλεκτρονικά αρχεία της ΓΓΔΕ του υπουργείου Οικονομικών, εκκρεμούν οφειλές σας οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες, λόγω μη καταβολής εντός των νόμιμων προθεσμιών» θα λέει το ραβασάκι της εφορίας, που θα προειδοποιεί για την εξόφληση των χρεών εντός 30 ημερών.
Διαφορετικά, «η Φορολογική Διοίκηση δύναται να προβεί στη λήψη αναγκαστικών μέτρων για την είσπραξη αυτών»!

Μάλιστα, το ραβασάκι θα κλείνει με την εξής προειδοποίηση: «Προσοχή: η Φορολογική Διοίκηση διατηρεί το δικαίωμα επιβολής κατάσχεσης χρημάτων ή απαιτήσεων στα χέρια του φορολογούμενου ή τρίτου και πριν την παρέλευση του ανωτέρου χρονικού διαστήματος».

Ελλάδα vs Ιρλανδία


Ελλάδα
Στις 5 Μαΐου οι αποφάσεις για το ελληνικό χρέος

Ιρλανδία
Δυναμική επιστροφή στις αγορές

Ελλάδα
Στο Eurogroup της 5ης Μαΐου αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για την περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με πηγές της Κομισιόν.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές το θέμα με το ελληνικό χρέος πρέπει να λυθεί πριν από τις ευρωεκλογές και οι όποιες αποφάσεις να εφαρμοσθούν αμέσως μετά, πιθανόν στο τέλος του 2014.

Πάντως, ευρωπαϊκές πηγές επιμένουν ότι πρώτα θα πρέπει να υλοποιηθούν οι αποφάσεις του Eurogroup για το ελληνικό χρέος και μετά η Ελλάδα να τολμήσει την επιστροφή της στις αγορές, η οποία συνδέεται άμεσα με την πρόοδο που θα έχει σημειώσει η χώρα στο πρόγραμμα προσαρμογής και τις πολιτικές διεργασίες στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο αναμένεται η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία να επιβεβαιώσει το πρωτογενές πλεόνασμα το 2013, γεγονός που θεωρείται πολύ σημαντικό όπλο για τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές.

Ιρλανδία
Καταιγιστική φαίνεται ότι θα είναι η επιστροφή της Ιρλανδίας στις διεθνείς αγορές ομολόγων, καθώς αναμένεται μεγάλη ζήτηση για την πρώτη πώληση χρέους της χώρας μετά την έξοδό της από το πρόγραμμα διάσωσης.

Η Ιρλανδία προχώρησε στην έκδοση 10ετών ομολόγων μέσω μίας κοινοπραξίας τραπεζών.

Οι προσφορές για την έκδοση έχουν φθάσει ήδη τα 9 δισ. ευρώ ύψους αν και η Ιρλανδία αναζητούσε 5 δισ. ευρώ. 

Η έκδοση αποτελεί έλεγχο για την εμπιστοσύνη των αγορών στην ανακάμπτουσα ιρλανδική οικονομία.

Δείτε πότε θα δεσμεύει το Δημόσιο το 50% των καταθέσεων


Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες το Δημόσιο θα δεσμεύει το 50% των καταθέσεων επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων και θα επιβάλλει περιοριστικά μέτρα για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου, αναφέρεται εγκύκλιος του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη εγκύκλιος, που η φορολογική διοίκηση διαπιστώνει -κατόπιν φορολογικού ελέγχου- παραβάσεις φοροδιαφυγής, θα πρέπει να δεσμεύει το 50% των καταθέσεων, των πάσης φύσεως λογαριασμών, όπως ιδίως των κοινών, υφιστάμενων ή νέων, των χρηματικών παρακαταθηκών και του χρηματικού περιεχομένου των θυρίδων του παραβάτη σε εμπορικές τράπεζες και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ).

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΡΕΛΙΑ: Η ιστορία της καπνοβιομηχανίας που έδωσε μπόνους 2,5 εκατ. στους εργαζόμενους της


Ο Καρέλιας σε ρόλο Άη Βασίλη
Ποιες είναι οι έκτακτες οικοιοθελείς παροχές που ανακοινώθηκαν:
1. Το επίδομα "γαλοπούλας" θα είναι φέτος € 200,00 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.
2. Το επίδομα παρουσίας θα είναι € 800,00 . Θυμίζω ότι αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους.
3. Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400,00.
4. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά τους πέτυχαν στις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση € 525,00.
5. Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2013.
6. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από 2.001 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 750,00.
7. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.701 έως 2.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 800,00.
8. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.401 έως 1.700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.570,00.
9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.400 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.600,00.
10.Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.001 έως 1.200 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 2.550,00.
11. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 2.600 ευρώ.
Επίσης:
12.Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1201.00 έως 1700.00 ευρώ, και έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 750.00.
13.Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.200 ευρώ, και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 450.00 για κάθε ανήλικο παιδί.
14.Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι 800 ευρώ.
Οι παραπάνω παροχές δίνονται "καθαρές" στους εργαζομένους, αφού η Εταιρεία θα καλύψει όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές κρατήσεις.
Αντίστοιχο δώρο είχε δοθεί στο προσωπικό της εταιρείας και την πρωτοχρονιά του 2012.

Η πλήρης απολογία του Πάνου Ευσταθίου


ΜΙΧΑΛΗΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Ρ Α Γ Κ Α Β Η 85, 114 75 Α Θ Η Ν Α · ΤΗΛ. :210. 72. 11. 218, 210. 72. 24. 822 · Fax : 210. 72. 28. 471 www.michalisdimitrakopoulos.gr e-mail : dimitrakopoulosmichalis@gmail.com

ΕΝΩΠΙΟΝ
του Ανακριτή ν. 4022/2012 του Πρωτοδικείου Αθηνών ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Παναγιώτη Ευσταθίου του Ανδρέα, κατοίκου Αθηνών, επί της οδού Κλεομένους αρ. 19
Αθήνα, 02 Ιανουαρίου 2014

ΑΒΜ: Ω 2013/ 85

Αξιότιμε κ. Ανακριτά,

ΜΚΙΕ: Άλλη μια δολοφονία ανασφάλιστου πολίτη


Απεβίωσε στις 30 Δεκέμβρη, ένας από τους δέκα ανασφάλιστους ασθενείς, για τους οποίους είχε κινητοποιηθεί το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ώστε να νοσηλευτούν με διαδικασία επείγοντος σε δημόσιο νοσοκομείο, τονίζοντας ότι η ζωή τους βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΜΚΙΕ, «τα δυσάρεστα νέα μας πρόλαβαν δυστυχώς», καθώς τον θάνατο του συγκεκριμένου ασθενούς πληροφορήθηκαν αργά χθες το βράδυ.

Ποια επαγγέλματα δεν υποχρεούνται στην τήρηση φορολογικής ταμειακής μηχανής


Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών στην οποία προσδιορίζονται τα επαγγέλματα που δεν είναι υπόχρεοι στην τήρηση φορολογικής ταμειακής μηχανής από 1.1.2014.

Τα επαγγέλματα αυτά είναι τα ακόλουθα: