Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Τραγωδία με ένα νεκρό παιδί στο Auto Festival στις Αφίδνες


Σε αγώνες ράλι στην πίστα του Auto Festival στις Αφίδνες ένα οκτάχρονο παιδί βρήκε τραγικό θάνατο ενώ ο εννιάχρονος αδερφός καθώς και ο πατέρας των παιδιών τραυματίστηκαν το μεν παιδάκι σοβαρά ενώ ο πατέρας έχει αποφύγει των κίνδυνο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα όχημα που συμμετείχε στον αγώνα ταχύτητας ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε επάνω στους θεατές.
ΑΠΟΨΗ: ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ
Ρε μεγάλοι διοργανωτές αυτής εδώ της χώρας που το μόνο που σκέφτεστε είναι το κέρδος με τα λιγότερα έξοδα ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: