Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Κι άλλη απρέπεια Βενιζέλου κατά των αξιωματικών


"Στη χθεσινή ευρεία σύσκεψη στο ΥΕΘΑ για θέματα εκπαιδεύσεως παρουσία της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Ακαδημαικών/Καθηγητών των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης χαρακτήρισε τους Αξιωματικούς ως αυτιστικούς και γραφειοκράτες.
Για λόγους ευθιξίας και διαμαρτυρόμενος έντονα ... για την απρέπεια του Υπουργού παρητήθη των τάξεων του Πολεμικού Ναυτικού ο Υποναύαρχος Σ. ΦΕΝΕΚΟΣ Π.Ν.
Τα τραγικά της υποθέσεως είναι δύο.
Το πρώτο, ένας Υπουργός και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που η σχέση του με την εθνική κατρακύλα (ως μέλος της παρούσης και προηγούμενων Κυβερνήσεων) είναι άμεση έχει το θράσος να καταφέρεται για τρίτη φορά κατά των Αξιωματικών μέσα σε λίγες ημέρες.
Το δεύτερο, τέσσερεις παρόντες Αρχηγοί με τόσο έλλειμα ευθιξίας."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: