Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια και του απαγγέλθηκε μήνυση

Ο κ. Τ. Παπαδημητρίου επιστρέφοντας χθες το απόγευμα από τις διακοπές του Πάσχα αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο στα διόδια της Ελευσίνας και σαν αποτέλεσμα η υπάληλος του ταμείου να ειδοποιήσει την αστυνομία και όλοι μαζί να βρεθούνε στο Α.Τ. Μάνδρας όπου ο μεν κ. Παπαδημητρίου υπέβαλε μήνυση κατά της υπαλλήλου, του υπευθύνου προϊσταμένου των διοδίων και κατά παντός υπευθύνου για παράνομη κατακράτηση ενώ από μεριάς εταιρίας για συκοφαντική δυσφήμηση.
Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια δήλωσε «Το απύθμενο θράσος, τού να μηνύεται ο οδηγός από αυτούς που εμποδίζουν τον συμπολίτη μας να χρησιμοποιήσει ελεύθερα τους εθνικούς μας δρόμους, θυμίζει την παροιμία: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Για να γνωρίζεται από 29/3/2010 έως 4/4/2010 έγιναν 154 τροχαία ατυχήματα όπου συγκεκριμένα τα 5 θανατηφόρα με 5 νεκρούς (3 από αυτοκίνητα και 2 από δίκυκλα) - 8 σοβαρά με 9 σοβαρά τραυματίες (5 από αυτοκίνητα και 4 από δίκυκλα) - 130 ελαφρά με 173 ελαφρά τραυματίες (103 από αυτοκίνητα και 70 από δίκυκλα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: