Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία (1018)


«Έχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί, εάν όχι τριπλασιαστεί» λέει ο κλινικός ψυχολόγος της ΜΚΟ Κλίμακας κ. Άρης Βιόλατζης
Μάλιστα κύριοι του ΠΑνελλήνιου ΣΟσιαλιστικού Κινήματος το καταφέρατε και αυτό από 10 τηλεφωνήματα την ημέρα το 2009, έχουν φτάσει τα 25 για το 2010 (και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει)
Και αυτοί είμαστε όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι με ευθύνες, οικονομικές υποχρεώσεις, οικογένειες, δάνεια είμαστε όλοι εμείς που νιώθουμε ότι χάνουμε την ταυτότητα μας ότι δεν είμαστε ικανοί να υποστηρίξουμε την οικογένεια μας.
ΑΠΟΨΗ: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ
Μιλήστε με κάποιον φίλο, μιλήστε στην οικογένεια σας και αν πιστεύεται ότι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν κάντε χρήση της Γραμμής Παρέμβασης για την Αυτοκτονία. (Τηλ. 1018)

Δεν υπάρχουν σχόλια: