Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Streetpanthers - Μια διαφορετική εθελοντική ομάδα


Οι streetpanthers είναι μια ομάδα είκοσι δύο ανθρώπων που ξεκίνησαν την κίνηση, είναι οι δέκα εθελοντές που ασχολούνται με τα καθημερινά θέματα, είναι οι δώδεκα χιλιάδες φίλοι που πήραν αυτοκόλλητα και ενίσχυσαν οικονομικά την οργάνωση, είναι οι πολλοί περισσότεροι που τα χρησιμοποιούν σε όλη την Ελλάδα, δείχνοντας την έμπρακτη αντίθεσή τους στην παράνομη και αγενή στάθμευση που μαστίζει τη χώρα και τον πολιτισμό μας.

Οι streetpanthers είναι μια ομάδα που διεκδικεί μαζί με εμάς τον χώρο που μας ανήκει ενώ απευθύνεται σε κάθε ενεργό πολίτη και τον καλούνε να μην αποδέχεται παθητικά την παράνομη στάθμευση που του δυσκολεύει τη ζωή. Μην είστε πεζοί ραγιάδες, διεκδικήστε ανοιχτά πεζοδρόμια, διεκδικήστε την προτεραιότητά σας στις διαβάσεις. Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο το ΙΧ αυτοκίνητο υποκλίνεται μπροστά στον πεζό. Στη χώρα μας το αυτοκίνητο επιτίθεται στον πεζό, κυριολεκτικά τον καταδιώκει και του αφαιρεί όλο και περισσότερο χώρο και δικαιώματα. Ας μη δεχτούμε άλλο αυτή την υποβάθμιση!
Μπείτε στο site της εθελοντικής ομάδας και παρήγγειλε αυτοκόλλητα ή βρείτε τα σημεία πώλησης στην περιοχή που μένετε.

Μην είστε απλά θεατές

Site: http://www.streetpanthers.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: