Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

Έτσι συνέβη η τραγωδία στον ουρανό της Κρήτης - Πώς σκοτώνουν τους πιλότους για να ζουν οι ... ΔΕΚΟ


«Μία σύγκρουση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί» είναι ο τίτλος της σημερινής τραγωδίας στην Κρήτη: Αν τα δύο μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D Block 52+ της 340 Μοίρας ήταν εξοπλισμένα με Σύστημα Απεικόνισης Μάχης AACMI (Αutonomus Air Combat Maneuvering Instrumentation), ο διαγωνισμός για την προμήθεια του οποίου έχει ακυρωθεί τέσσερις (!) φορές από το 2001 είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα είχε συμβεί ποτέ το δυστύχημα που έχει βυθίσει στο πένθος την Π.Α..
Το κόστος του AACMI στον ΕΜΠΑΕ 2011-2015 δεν ξεπερνά το ένα έκτο του κόστους ενός F-16, μόλις 10 εκατ. ευρώ. Δηλαδή όσο ζημιώνει το δημόσιο ο ΟΣΕ επί τρεις ημέρες! Η δαπάνη αυτή είναι ότι έχει απομείνει μετά από μία δεκαετία περικοπών ενός προγράμματος που θα εξασφάλιζε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και με μειωμένους κινδύνους, εκπαίδευση στις αερομαχίες.
Το αρχικό πρόγραμμα ήταν 35 εκατ. ευρώ (όσο κοστίζει το μισό F-16) για το σύνολο των Πτερύγων της Π.Α. Τα συστήματα αυτά διαθέτουν coalition avoidance (προειδοποιητή σύγκρουσης) και συλλέγουν σε νανοδευτερόλεπτα τα δεδομένα της αερομαχίας και εκπέμπουν στον χειριστή προειδοποιητικό σήμα επερχόμενης σύγκρουσης βάσει του φακέλου πτήσης των δύο αεροσκαφών. Επίσης μεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο στο Κέντρο Ελέγχου της Πτέρυγας ακριβή εικόνα της άσκησης.
Ειδικά έτσι όπως έγινε η σύγκρουση το AACMI θα μπορούσε να αποβεί σωτήριο: Το μονοθέσιο F-16C με πιλότο τον άτυχο σμηναγό Αναστάσιο Μπαλατσούκα 33 ετών, πήγε και «κάρφωσε» από κάτω προς τα πάνω, περίπου στη μέση το F-16D στο οποίο βρίσκονταν ο Σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης 35 ετών και ο ανθυποσμηναγός Παύλος Μποτζάκης, 25 ετών.
Αν είχε σύστημα ΑACMI ο προειδοποιητής είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είχε αποτρέψει το θύμα από την ολοκλήρωση του ελιγμού. Και όμως: Τόσα δισεκατομμύρια πετάγονται στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ, αλλά δεν υπάρχουν 10 ή 35 εκατ. ευρώ για να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις ασκήσεις των πιλότων της Π.Α.
Αλλά φαίνεται ότι στις ΔΕΚΟ εργάζονται άλλους είδους «δημόσιοι υπαλλήλοι»-όπως αποκάλεσε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Π.Μπεγλίτης.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες το μονοθέσιο F-16 πραγματοποιούσε immerman attack, δηλαδή επίθεση από πίσω και κάτω, στο διθέσιο F-16. Είναι μία τακτική από την οποία ο αμυνόμενος είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγει.
Ένα άλλο στοιχείο το οποίο είναι διασταυρωμένο από έγκυρες πηγές της Π.Α. είναι ότι ο νεκρός πιλότος του F-16C φορούσε κάσκα JHMCS δηλαδή σύστημα στόχευσης επί κάσκας που του επιτρέπει να βάλλει βλήματα με απόκλιση πολύ μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών συστημάτων.
Δηλαδή πήγε να βάλλει, εικονικά βέβαια, πίσω και κάτω από το διθέσιο εναντίον του, αφού ο συνδυασμός κάσκας JHMCS και βλήματος Iris-T, επιτρέπει βολή τελείως εκτός θέας του επιτιθέμενου αεροσκάφους, απλά αρκεί ο πιλότος να παρακολουθεί με το … βλέμμα το αεροσκάφος-στόχο. Από εκείνη την θέση, δηλαδή πίσω και κάτω από το διθέσιο, ξαφνικά το F-16 του Μπαλατσούκα «καρφώθηκε» στην κοιλιά του διθέσιου “D”. Μία άλλη εκδοχή είναι ότι επιχείρησε να βρεθεί σε παραμέτρους βολής πυροβόλου (Fox 1) και για τον λόγο αυτό κινήθηκε κατ'αυτό τον τρόπο.
O άτυχος Μπαλατσούκας σκοτώθηκε επί τόπου. Το κάθισμά του προφανώς εκτοξεύτηκε (ένας από τους λόγους που αρχικά και σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη πληροφόρησης από το υπουργείο, λέχθηκε ότι βρέθηκαν και οι τρεις ζωντανοί) λόγω της σύγκρουσης αυτόματα, αλλά από την επιφάνεια της θάλασσας, περισυλλέγησαν από το σωσίβιό του απλώς ίχνη που πιστοποιούσαν τον θάνατό του.
O δεύτερος πιλότος που εγχειρίστηκε δίνει μεγάλο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Όλη η χώρα προσεύχεται για σένα, Έλληνα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πώς απαντούν οι επαγγελματίες σε περίοδο αναδουλειάς


Πώς απαντούν οι επαγγελματίες, σε περίοδο αναδουλειάς, στην ερώτηση "πώς πάει η δουλειά?"

Φούρναρης : ψίχουλα
Μανάβης: κολοκύθια
Αγρότης: ζήσε Μάη µου να φας τριφύλλι
Ανθοπώλης: μαρασμός
Υφασματέμπορος: πανί µε πανί
Ψαράς: ούτε λέπι
Φαρμακοποιός: µε το σταγονόμετρο
Ηλεκτρολόγος: δεν βλέπω φως
Υδραυλικός: µούφα η δουλειά
Μηχανικός αυτοκινήτων: στο ρελαντί
Έμπορος χαλιών: Χάλια
Κομμωτής: τρίχες
Ψιλικατζής: ψιλοπράγματα
Νεκροθάφτης: ψόφια πράγματα
Τυπογράφος: ούτε φύλλο
Ο απέναντι νεκροθάφτης: μεγάλη νέκρα
Βοθρατζής: σκατά
Ναυτικός: πιάσαμε πάτο
Στρατιωτικός: βήµα σημειωτόν
Τσατσά: πούτσες
Πόρνη: αραχνιάσαμε
Χρηματιστής: δεκάρα τσακιστή
Πρωθυπουργός: Παραλάβαμε χάος

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Οικολογία Αλήθεια ή Ψέματα ;

Να ξεκαθαρίσω κάτι για αρχή.
Για μένα η εθελοντική και ανιδιοτελή εργασία για το καλό μιας κοινωνίας είναι πάρα πολύ σημαντική, αλλά σε αυτό το θέμα η χώρας μας ύστερη σε πολλά σημεία και όταν εννοώ η χώρα μας εννοώ τους πολίτες αυτής εδώ της χώρας.
Αφορμή για το άρθρο μου στάθηκε μια διαφήμιση μιας ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση) που έδειχνε τι κακό κάνουμε στο περιβάλλον και ιδιαίτερα στην θάλασσα αν ρίχνουμε σκουπίδια.
Για αρχή ναι μεν λίγο ωμή για αυτά που έδειχνε, αλλά μπορώ να πω ό, τι με εντυπωσίασε.
Με παραξένευε όμως για να πω την αλήθεια που βρίσκουν λεφτά για να προβάλουν ένα κοινωνικό μήνυμα σε ακριβό τηλεοπτικό χρόνο.
Σε έλεγχο που έκανα μέσω του internet ανακάλυψα μια ερώτηση ενός Έλληνα Ευρωβουλευτή που ζητούσε στοιχεία για της χρηματοδοτήσεις τον ΜΚΟ από το συμβούλιο της ΕΕ.
“...κατά το 2007 εμφανίζονται 34 Ελληνικές περιβαλλοντικές οργανώσεις ως μέλη διεθνών και ευρωπαϊκό ΜΚΟ που συμμετείχαν σε προγράμματα χρηματοδότησής από την ΕΕ....... ενδεικτικά σας αναφέρω το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη ότι από το 1997 έως το 2007 έχει χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ με 2.000.000€”.
Και ως όφειλε η ΕΕ του έστειλε του Ευρωβουλευτή μια λίστα με της χρηματοδοτήσεις προς την Ελλάδα τον ΜΚΟ.
Σχετικός πίνακας


Πατήστε την εικόνα για να την δείτε πιο μεγάλη

Από το 1992 έως το 2006 έχουν λάβει 45.000.000€
Με εντυπωσίασε κιόλας οι ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) ό,τι :
1. Συγχρόνως χρηματοδοτούνται τόσο από το ΚΡΑΤΟΣ αλλά και από τους απλούς πολίτες,
2. Εξέχουσες θέσεις έχουν στης ΜΚΟ υπάλληλοι διευθύνσεως κρατικών υπηρεσιών ή υπάλληλοι Εθνικών Ιδρυμάτων Έρευνας,
3. Οικολογικές μελέτες ή έρευνες μέσω τον ΜΚΟ εύχομαι να μην της πληρώνουμε σαν κράτος,
4. Ξεχωριστές χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ προς της ΜΚΟ και στους διάφορους δημόσιους οργανισμούς είχαν και Σχέδια Δράσεις τα οποία εκτός το ό,τι έχουν αναπαραχθεί πολλές φορές για μια περιοχή δεν μπορούμε να πούμε ό,τι είχαν και το καλύτερο αποτέλεσμα.
5. Η απορία μου όλοι αυτοί που ασχολούνται εθελοντικά αμείβονται;

Το ξέρω ότι μερικούς αυτό το άρθρο μπορεί να τους θίξει ή άλλους να τους βάλει σε σκέψεις.
Ο σκοπός μου όμως είναι ΝΑ ΜΗΝ μειώσω για κανένα λόγο κάποιους ανθρώπους ή συλλόγους ΠΟΥ όντως ασχολούνται ανιδιοτελή χωρίς ΚΑΝΕΝΑ συμφέρων για το καλό αυτού νου εδώ του τόπου.

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Για να γελάσει και το χειλάκι μας λίγο

Καπετάνιος του γλυκού νερού…

Μήπως η Νικολούλη?

Είμαστε σε αδιέξοδο σε αυτή τη χώρα....

Ε αφού είχαν εξαντληθεί τα Αη Γιάννη, Αη Γιώργος, κλπ, είπε να βρει ένα άλλο όνομα ο άνθρωπος..

Ταξιτζίδικες πατέντες...

Ζήτω!!!

Είναι ευκαιρία σας λέω...

Θες καμιά μπάφλα μωρό μου;

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αρκαλοχώρι...

Ευτυχώς γιατί με τους νεκρούς μου κόβεται η όρεξη...

Τουριστικές επιχειρήσεις…

Τουλάχιστον ξέρουμε γιατί είναι έτσι χάλια...

Ωχ, προσοχή!

Μην παρκάρετε! Είναι για να καταλαβαίνουν οι.. ξένοι!


Α μπράβο! Γιατί αυτά τα ρεζερβέ δεν τα καταλαβαίνω...


Να 'ναι καλά ο ψαράς!!!

Γιατί μία περμανάντ τη χρειάζονται τα αυτοκίνητά μας...

Αγορά εργασίας!

Προσοχή!!! Οι οδηγίες είναι σαφείς…

Οk!!!

International…

Ναι μεν για τους στρατιωτικούς αλλά……..!


Αφού μαζευτήκανε όλοι οι ευρωπαίοι σε συνεδρίαση πήραν μέτρα υπέρ των στρατιωτικών ΧΩΡΙΣ όμως να είναι δεσμευτικά γιατί σε μερικές χώρες συμφέρει περισσότερο να πληρώνουν τα πρόστιμα παρά να υλοποιούν της αποφάσεις …..δες Ελλάδα.

Και οι αποφάσεις που πήραν ήταν οι εξής:

1. Έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι,
2. Έχουν δικαίωμα ελευθερίας έκφρασης,
3. Τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα χρησιμοποιούνται για καταναγκαστική ή υποχρεωτική εργασία όπως η κατάσβεση πυρκαγιών ή η αγγαρείες,
4. Στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να παρέχεται κατάλυμα επαρκούς επιπέδου, καθώς και αξιοπρεπής και ικανοποιητική διατροφή,
5. Τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν ικανοποιητικές απολαβές (δίκαιες) και σύνταξη κατά την αποστρατεία τους,
6. Έχουν το δικαίωμα της ελευθερίας σκέψης, συνειδήσεως και θρησκεύματος.

ΑΠΟΨΗ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ?

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Συγκλονιστικό video από αγώνα στην Κάρπαθο


Σε ένα αγώνα μεταξύ των ομάδων Όθος & Απέρι που διεξήχθη στης 18 Αυγούστου 2010 στην Κάρπαθο ο αθλητής Καμπούρης με μια απίστευτη μπουνιά και κλωτσιά έβγανε νοκ ουτ το αντίπαλο του (Κοσμά Γιαλλουράκη).

Ο ποδοσφαιριστής που χτυπήθηκε είναι καλά. Βγήκε εχτές από το Κέντρο Υγείας Καρπάθου και βρίσκετε στο σπίτι του.

Πηγή: Inkarpathos.com

Streetpanthers - Μια διαφορετική εθελοντική ομάδα


Οι streetpanthers είναι μια ομάδα είκοσι δύο ανθρώπων που ξεκίνησαν την κίνηση, είναι οι δέκα εθελοντές που ασχολούνται με τα καθημερινά θέματα, είναι οι δώδεκα χιλιάδες φίλοι που πήραν αυτοκόλλητα και ενίσχυσαν οικονομικά την οργάνωση, είναι οι πολλοί περισσότεροι που τα χρησιμοποιούν σε όλη την Ελλάδα, δείχνοντας την έμπρακτη αντίθεσή τους στην παράνομη και αγενή στάθμευση που μαστίζει τη χώρα και τον πολιτισμό μας.

Οι streetpanthers είναι μια ομάδα που διεκδικεί μαζί με εμάς τον χώρο που μας ανήκει ενώ απευθύνεται σε κάθε ενεργό πολίτη και τον καλούνε να μην αποδέχεται παθητικά την παράνομη στάθμευση που του δυσκολεύει τη ζωή. Μην είστε πεζοί ραγιάδες, διεκδικήστε ανοιχτά πεζοδρόμια, διεκδικήστε την προτεραιότητά σας στις διαβάσεις. Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο το ΙΧ αυτοκίνητο υποκλίνεται μπροστά στον πεζό. Στη χώρα μας το αυτοκίνητο επιτίθεται στον πεζό, κυριολεκτικά τον καταδιώκει και του αφαιρεί όλο και περισσότερο χώρο και δικαιώματα. Ας μη δεχτούμε άλλο αυτή την υποβάθμιση!
Μπείτε στο site της εθελοντικής ομάδας και παρήγγειλε αυτοκόλλητα ή βρείτε τα σημεία πώλησης στην περιοχή που μένετε.

Μην είστε απλά θεατές

Site: http://www.streetpanthers.gr/

Ελλάς – Σερβία μπάσκετ 1-0 (video)


Αφού ήθελαν περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος του «φιλικού» αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 74-73 ο Μίλος Τεόντοστις με τον αρχηγό της Εθνικής μας Αντώνη Φώτση ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια μετατράπηκε ο αγώνας σε ρινκ.

Ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ της Ελλάδας με σκορ 74-73 και με δυο τραυματισμούς υπέρ μας.


Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Διαμαρτυρηθείτε όλοι! Η WIKIPEDIA προσβάλλει την ιστορία της Μακεδονίας!


Στείλτε όλοι ένα απλό e-mail στο info-en-v@wikimedia.org και ζητήστε τη διαγραφή του άρθρου http://en.wikipedia.org/wiki/Macedonian_language που προσβάλλει όλους τους Έλληνες αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους του κόσμου που έχουν διαβάσει έστω και λίγο την Ιστορία της Μακεδονίας.

Πηγή: HeLLeNiCReVeNgE

Two Moons on August 27


27th Aug the Whole World is waiting for.............

Planet Mars will be the brightest in the night sky starting August. It will look as large as the full moon to the naked eye. This will cultivate on Aug. 27 when Mars comes within 34.65M miles off earth. Be sure to watch the sky on Aug. 27 12:30 am. It will look like the earth has 2 moons.

The next time Mars may come this close is in 2287.

Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού (ΠΟΝ) - ΚΡΥΠΤΕΙΑ


Για να πω την αλήθεια όταν μου στείλανε να δω αυτό το video που τραβήχτηκε από τους ίδιους σοκαρίστηκα.
Σοκαρίστηκα γιατί είδα πόσο εύκολο είναι να μπαίνει κανείς σε μια στρατιωτική περιοχή να εκφράζεται όπως εκφράζεται και να φεύγει χωρίς να συμβαίνει τίποτα.
Εμένα στο χωριό μου το λένε «πάτε σκύλοι αλέστε …»
Κατά άλλα σας προτείνω να διαβάσετε το κείμενο τους και να το δείτε όλο.

Κάνατε πολλὰ τραγικὰ λάθη καὶ τώρα θὰ ἀρχίσετε να πληρώνετε γιὰ κάθε ἕνα ἀπὸ αὐτά. Δὲν θὰ σᾶς χαριστοῦμε γιὰ κανένα...
Ἡ πρᾶξις μας ἦτο προειδοποιητική!
Ἤ ἐσεῖς... ἤ Ἐμεῖς!!! ~
ΚΡΥΠΤΕΙΑΑποκαλυπτικό – Οι αλλαγές στο πρωθυπουργικό γραφείο

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από κάτι "αγνώμονα" Blog που θέλουν να πλήξουν το image του πρωθυπουργού αυτής εδώ της χώρας ό,τι δήθεν ξεκρέμασαν τον πίνακα του Θεόδωρος Bρυζάκης (1819-1878) “H Ελλάς ή ευγνωμονούσα” (δείτε παρακάτω φωτογραφίες) σήμερα το blog μας με χαρά, μιας και είναι αποκλειστική η είδηση σας παρουσιάζει τον νέο πίνακα που θα φιλοξενηθεί στο πρωθυπουργικό μέγαρο.
Θα ήθελα να αναφέρω ότι δανείστηκα υλικό από το blog HeLLeNiCReVeNgE και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες μου βρίσκονται στο τέλος του κειμένου.

Δεν του άρεσε η “H Ελλάς ή ευγνωμονούσα” του κύριου Παπανδρέου;

Γιατί κατέβασε τον πίνακα πίσω από το πρωθυπουργικό γραφείο ;
Ας μας απαντήσει.

Δείτε τις φωτό !!!
Από την Συνέντευξη των δημοσιογράφων της Ελευθεροτυπίας Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες
Από την συνέντευξη στον Καψή
Γραφείο πρωθυπουργού – Μέγαρο Μαξίμου όπως ήτανε παλιά !

ΟΙ ΔΙΚΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία (1018)


«Έχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί, εάν όχι τριπλασιαστεί» λέει ο κλινικός ψυχολόγος της ΜΚΟ Κλίμακας κ. Άρης Βιόλατζης
Μάλιστα κύριοι του ΠΑνελλήνιου ΣΟσιαλιστικού Κινήματος το καταφέρατε και αυτό από 10 τηλεφωνήματα την ημέρα το 2009, έχουν φτάσει τα 25 για το 2010 (και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει)
Και αυτοί είμαστε όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι με ευθύνες, οικονομικές υποχρεώσεις, οικογένειες, δάνεια είμαστε όλοι εμείς που νιώθουμε ότι χάνουμε την ταυτότητα μας ότι δεν είμαστε ικανοί να υποστηρίξουμε την οικογένεια μας.
ΑΠΟΨΗ: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ
Μιλήστε με κάποιον φίλο, μιλήστε στην οικογένεια σας και αν πιστεύεται ότι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν κάντε χρήση της Γραμμής Παρέμβασης για την Αυτοκτονία. (Τηλ. 1018)

Οι πρώτοι 70 του ΠΑΣΟΚ


Τα πρώτα 70 πρόσωπα τα οποία στηρίζει (αλλά δεν τους στηρίζει πολιτικά) για ισάριθμους δήμους ανά την επικράτεια ανακοίνωσε χθες η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑνελλήνιου ΣΟσιαλιστικού Κινήματος (χαχαχαχα).
Μέχρι τις 20 Αυγούστου αναμένεται η ανακοίνωση του συνόλου των υποψηφίων σε δήμους που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές
ΑΠΟΨΗ: Και εσείς τι περιμένετε να τάξετε άλλα και άλλα να πράξετε, ή θα αναφερθείτε και πάλι για την κακιά ΝΔ μήπως πείσετε κανένα ή μήπως θα πείτε και εσείς της μαγικές λέξεις του προέδρου σας:
1. Λεφτά υπάρχουν
2. Θα μας πάρουν με τις πέτρες

ΔΗΜΟΙ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΑΒΔΗΡΩΝ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Βασίλης Τσολακίδης
ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Γιώργος Καπλάνης
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Βασίλης Γιαννακόπουλος
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΑΤΤΙΚΗΣ Νίκος Σαράντης
ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Παύλος Μοσχολιός
ΑΙΓΙΝΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Σάκης Σακιώτης
ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γιώργος Αποστολάκης
ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αλέξανδρος Βίτσης
ΑΛΙΜΟΥ - ΑΤΤΙΚΗΣ Θάνος Ορφανός
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κυριακή Τεκτονίδου
ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Απόστολος Κοιμήσης
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ - ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Πανορμίτης Κονταράτος
ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Χαρούλα Ουσουτζόγλου
ΔΕΣΚΑΤΗΣ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κώστας Μυλωνάς
ΕΔΕΣΣΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γιάννης Σόντρας
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Ιωάννης Κωνσταντάτος
ΖΗΡΟΥ - ΗΠΕΙΡΟΥ Κώστας Βογιατζής
ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΤΤΙΚΗΣ Κώστας Καλλίρης
ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Βασίλης Βαλασόπουλος
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΡΗΤΗΣ Γιάννης Κουράκης
ΘΑΣΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Σταύρος Αραπάκης
ΙΛΙΟΥ (Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ) - ΑΤΤΙΚΗΣ Νίκος Ζενέτος
ΚΑΒΑΛΑΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Κωνσταντίνος Σιμιτσής
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Κώστας Ασκούνης
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δομήνικος Βερίλλης
ΚΑΣΟΥ - ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Δημήτρης Ερωτόκριτος
ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Γιώργος Πετρίδης
ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ- ΕΥΟΣΜΟΥ- ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Απόστολος Καφαρίδης
ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Αλέξανδρος Πνευματικός
ΛΑΓΚΑΔΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δημήτρης Ράβναλης
ΛΕΥΚΑΔΟΣ - ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Κώστας Αραβανής
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ- ΠΕΥΚΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Νίκος Ιωνάς
ΜΕΓΑΡΕΩΝ - ΑΤΤΙΚΗΣ Δημήτρης Στρατιώτης
ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αλέξανδρος Βασιλείου
ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ευάγγελος Τετριμίδας
ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ - ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Νίκος Μαράκης
ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αναστάσιος Καραμπάτζος
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Γιάννης Χαραλάμπους
ΝΕΣΤΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Ευάγγελος Τζοπανόπουλος
ΝΙΣΥΡΟΥ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Νίκος Καρακωνσταντίνου
ΞΑΝΘΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Χρήστος Πούλιος
ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γιάννης Λύτρας
ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κώστας Ξηρογιάννης
ΠΑΓΓΑΙΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Βασίλειος Ξουλόγης
ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Αθανάσιος Ζούτσος
ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Ιωάννης Γλύκας
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Στέφανος Βλάχος
ΠΗΝΕΙΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γιώργος Παναγούλιας
ΠΥΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Απόστολος Παντέρας
ΡΕΘΥΜΝΗΣ - ΚΡΗΤΗΣ Γιώργος Μαρινάκης
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Σπύρος Σοφράς
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Γιώργος Χανός
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ-ΑΤΤΙΚΗΣ Χριστίνα Χριστοφάκη
ΣΑΜΟΥ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Στέλιος Θάνος
ΣΙΘΩΝΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Άγγελος Πράτσας
ΣΚΥΡΟΥ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης
ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ιωάννης Δεκαβάλλας
ΤΑΝΑΓΡΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ευάγγελος Γεωργίου
ΤΗΛΟΥ - ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Αναστάσιος Αλιφέρης
ΤΟΠΕΙΡΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Στυλιανός Χατζηευαγγέλου
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ Σταύρος Κοντός
ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΗΠΕΙΡΟΥ Μηνάς Παππάς
ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ιωάννης Μαρούσης
ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΑΤΤΙΚΗΣ Δημήτρης Τσατσαμπάς
ΧΑΛΚΗΣ - ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Κιτράκης Χρυσοβέργης
ΧΑΝΙΩΝ - ΚΡΗΤΗΣ Μανώλης Σκουλάκης
ΧΙΟΥ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Πολύδωρος Λαμπρινούδης
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Χριστίνα Αλίρη

Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Μας οδηγούν σε εμφύλιο...!


- Η πατρίδα μας στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί από διάφορες καταστάσεις οι οποίες έχουν αφήσει βαθιάτα σημάδια τους!
- Ποιος έχει ξεχάσει την χούντα των συνταγματαρχών και ότι δεινά έφερε στην χώρα μας όπως και τον εμφύλιο που χάθηκανκαι από τις δύο πλευρές άδικα συνάνθρωποι μας!
Όλες αυτές οι καταστάσεις είχαν ένα κοινό!
Ήταν ξενόφερτες όπου τα ξένα συμφέροντα για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους δεν δίσταζαν ένα λαό να τον ταλαιπωρούν βάζοντας μπροστά αυτούς που ήταν πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν!
Σήμερα άλλη, μια ξενοκίνητη δύναμη, το ΔΝΤ, το οποίο δουλεύει για τις αγορές , επιθυμεί την εξαθλίωση του ελληνικού λαού προς εξυπηρετήσει αυτών τωνσυμφερόντων!
Και δυστυχώς όπως συμβαίνει πάντα ΄χει βρει τα κατάλληλα εργαλεία να το κάνει!
Εργαλεία ,τα οποία από το πρωί μέχρι το βράδυ ,λοιδορούν, βρίζουν, εκβιάζουν τον εργαζόμενο και το χειρότερο από όλα βάζουν την μία εργατική τάξη εναντίον της άλλης!
Και με αυτό, τον τρόπο σπρώχνουν την χώρα σε ένα νέο εμφύλιο, που αυτή την φορά δεν έχει όπλα, άλλα τα ΜΜΕ, τα όποια εκμεταλλευόμενα την κατάσταση προσπαθούν να αρπάξουν όσο περισσότερο γίνεται και δεν διστάζουν σε τίποτα προκειμένου να πετύχουν στον σκοπό τους!
Και η κυβέρνηση;
Δυστυχώς στο όνομα της εξυγίανσης έχει γίνει το καλύτερο εργαλείο τους!
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα το αντιλαμβάνεσθε!
Το θέμα είναι αν εμείς οι πολίτες θα ανεχθούμε και άλλο αυτή την κατάσταση;
Οι φορτηγατζήδες, που τους λοιδορούν οι ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ με τα εργαλεία, μας δείχνουν τον δρόμο!
Και προς θεού, μην πέσουμε στην παγίδα, να βρίζει ο ένας εργαζόμενος το άλλο γιατί τότε ο εμφύλιος δεν είναι μακριά!

Υ.Γ. Η αγανάκτηση του λαού θα είναι πιο έντονη από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !
Και τότε, ούτε οι πράσινοι συνδικαλιστές, ούτε τα ΜΜΕ, θα μπορούν να τον σταματήσουν!
Και τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση; Θα επιστράτευση όλη την χώρα;

Νίκος Δ. Καράς
Πηγή: http://emprosdrama.blogspot.com/