Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Στις 21 εξυμνότερες πόλεις του κόσμου το Ηράκλειο Κρήτης



Με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης του Οργανισμού Intelligent Community Forum (ICF) που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης είναι ανάμεσα στις 21 πιο «έξυπνες» -ψηφιακά- πόλεις του κόσμου!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, οι λόγοι που το Ηράκλειο τα κατάφερε, είναι το πλήθος των ποιοτικών ψηφιακών υπηρεσιών προς τους δημότες, οι υποδομές ευρυζωνικότητας και η ύπαρξη ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων στην περιοχή.

Μάλιστα για 2η συνεχή χρονιά, ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης συμπεριελήφθη στον κατάλογο με τις 21 πιο «έξυπνες» -ψηφιακά- πόλεις του κόσμου.

Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται μόλις πέντε ευρωπαϊκές πόλεις ενώ η πόλη Oulu της Φινλανδίας μαζί με το Ηράκλειο είναι οι μόνες δυο που βρίσκονταν στην ίδια λίστα και την περασμένη χρονιά.

«Δημιουργώντας νέες υποδομές και παρέχοντας εξελιγμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες , ο Δήμος Ηρακλείου αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα νέα συστήματα πληροφοριών και επικοινωνιών», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: