Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης για τη λίστα Λαγκάρντ!«Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα τώρα. Με συλλαμβάνουν. Διαδώστε», έγραψε περίπου στις 11 στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
 
Το βράδυ του Σαββάτου η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή να συλληφθεί ο Κ. Βαξεβάνης, εκδότης του περιοδικού HOT DOC, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με το αιτιολογικό ότι δημοσιεύοντας τα ονόματα 2.059 Ελλήνων και εταιρειών που διατηρούσαν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Γενεύης παραβίασε το νόμο περί προσωπικών δεδομένων


Δεν υπάρχουν σχόλια: