Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα η Άννα ΒίσσηΌλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα και ενώ η Άννα Βίσση βρισκόταν στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών, «LAV», κατά τη διάρκεια της μεγάλης της πρεμιέρας, ερμηνεύοντας παλιές και καινούργιες της επιτυχίες της… 

Η τραγουδίστρια έπεσε ξαφνικά από τη σκηνή όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τμήμα της περιστρεφόμενης σκηνής «άνοιξε» με αποτέλεσμα η Άννα να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο κενό. 

Αμέσως, όλοι έτρεξαν κοντά της, με την γνωστή ερμηνεύτρια να έχει χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί, ενώ λίγο αργότερα έφτασε το ασθενοφόρο που τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όσο για το αν η Άννα καταφέρει να βρεθεί απόψε και πάλι στη σκηνή... αυτό παραμένει ακόμη άγνωστο.

By: Elena

Δεν υπάρχουν σχόλια: