Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Γερμανία: Πα-τέρας βίαζε τον 10χρονο γιο του και ανέβαζε τα βίντεο στο Διαδίκτυο



Φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι ένας πα-τέρας στην Γερμανία βίαζε τον 10χρονο γιο του και κατέγραφε τις αποτρόπαιες πράξεις του. Μάλιστα, είχε και την διαστροφή να ανεβάζει τις σκληρές αυτές εικόνες στο διαδίκτυο.
Η απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως χάρη στην τηλεοπτική εκπομπή "Aktenzeichen ΧΥ" η οποία προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο ZDF από το 1967, και  έχει ως θέμα την αναζήτηση μαρτύρων για εγκληματικές πράξεις που δεν έχουν επιλυθεί μέχρι σήμερα.
Το πορτρέτο του 33χρονου άνδρα, που κατάγεται από την Σαξονία, σκιαγραφήθηκε και μέσα σε λίγες ώρες η αστυνομία του πέρασε χειροπέδες μέσα στο σπίτι του. 
Ο διεστραμένος πατέρας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον 10χρονο γιο του, να το κατέγραφε και στη συνέχεια να αναρτούσε τα σχετικά αρχεία σε ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία στα τέλη του 2012 και στις αρχές του τρέχοντος έτους.
Σημειώνεται πως η εκπομπή είχε ορίσει αμοιβή 5.000 ευρώ σε όποιον έδινε στοιχεία που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: