Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Πάγκαλος: Υπάρχουν και άλλοι δήμαρχοι που κλέβουν το ΔημόσιοΚληθείς να σχολιάσει την καταδίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου …….

Πάγκαλος: «Υπάρχουν και πολλοί άλλοι δήμαρχοι εν ενεργεία που κλέβουν το Δημόσιο και ανήκουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις περιλαμβανομένης και της αντιπολίτευσης».

Άποψη μου: Έλα βρε !!!!!!!!!!!!!!!!

Πάγκαλος: «Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου»

Απορία μου: Μετά από 32 χρόνια αποφάσισε να μιλήσει ????

Τη διευκρίνισε ο κ. Πάγκαλος:  Ότι αναφέρεται στην εκλογική του περιφέρεια και δήλωσε, μάλιστα, ότι βρίσκεται στη διάθεση του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία.

Απορία μου: Για να δούμε έχει κλειστά τα μάτια της η δικαιοσύνη ????

Και επειδή είμαι βουλευτής και τα «ξέρω όλα» ΑΛΛΑ δεν τα δίνω στην δικαιοσύνη: «υπάρχουν δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι διορίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και νομικούς συμβούλους, οι οποίοι δεν πατάνε ποτέ στο δημαρχείο και είναι αργόμισθοι» ……….. «Αν έχει κάτι να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ, ορθώς το λέει και να το αποδείξει. Εάν δεν έχει κάτι να αποδείξει, να το βουλώσει, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση με λεφτά του λαού και λειτουργούν ως κομματικός μηχανισμός».

Άποψη μου: «Γύρισε ο γάιδαρος και είπες τον πετεινό κεφάλα» από μια Ελληνική σοφή παροιμία.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ: Όσο για τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ανθρώπους: ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: