Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Θέσεις ΑμεΑ στις κερκίδες του Χαριλάου


Μετά την απόφαση της Λίγκας να απομακρύνει από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τα άτομα με αναπηρία, η ΠΑΕ Άρης δημιούργησε ειδικές θέσεις στις κερκίδες του Χαριλάου.
"Η ΠΑΕ Άρης, αντιλαμβανόμενη το χρέος της απέναντι σε αυτή την τόσο σημαντική κατηγορία φιλάθλων και ανθρώπων, προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες.
Διαμόρφωσε ειδικό χώρο στη θύρα 7Α.
Τα άτομα με αναπηρία θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη θύρα των VIP, θα μπορούν να παρακολουθούν το παιχνίδι από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης ξεχωριστής τουαλέτας" αναφέρει η ανακοίνωση.
ΑΠΟΨΗ: Ας είναι η αρχή,
1) Ας δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους την αίσθηση ότι δεν διαφέρουν στο παραμικρό από εμάς τους «ανάπηρους» στο μυαλό.
2) Θα δανειστώ κάτι από το site και ζητώ την συγνώμη μου, «ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ… Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ "ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ", ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ..... ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑμεΑ.»
3) Αφιερωμένο σε όλους τους Νέο Έλληνες
Αναδημοσίευση: Η Διαδρομή

Δεν υπάρχουν σχόλια: