Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας ζητούν την βοήθεια μας για την σεισμόπληκτη Αϊτή


Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας ανταποκρινόμενοι στις δραματικές εκκλήσεις των συναδέλφων γιατρών του τραγικά δοκιμαζόμενου λαού της σεισμόπληκτης Αϊτής, είναι έτοιμοι να αποστείλουν σήμερα ιατροφαρμακευτική βοήθεια, εγκαινιάζοντας ιατρική γέφυρα ελπίδας.
Οι Γιατροί του Κόσμου, κάνουν έκκληση για τη συγκέντρωση συγκεκριμένων ειδών πρώτης ανάγκης, όπως:
Ρύζι, Όσπρια
Επίσης ζητούν από τους συμπολίτες τους οικονομική ενίσχυση για την αγορά αντιβιοτικών, αντιπυρετικών, αντιδιαρροϊκών φαρμάκων καθώς και αναλώσιμων υλικών (γάζες, επίδεσμοι, σύριγγες, βελόνες).
Marfin Egnatia Bank: Αρ. Λογ/μού: 0061274407
Alpha Bank: Αρ. Λογ/μού: 199-00-2002-002401
Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογ/μού: 141/29611217
Μετά την κατάθεση σας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 3213150 ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη δωρεάς.
ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (Visa, Mastercard, Diners)
Κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 3213150
Οι Γιατροί του Κόσμου, σύμφωνα με τις αρχές τους και την πάγια τακτική της Οργάνωσης, θα παραδώσουν οι ίδιοι όλο το υλικό στον πληθυσμό και στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της σεισμόπληκτης Αϊτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: