Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Αθηνών – Πατρών η αλητεία στο μεγαλείο της

Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας αυξάνονται στην ανύπαρκτη Εθνική Αθηνών – Πατρών τα διόδια.
Σύμφωνα με την απόφαση για την αναπροσαρμογή των τιμών, η αύξηση είναι περίπου 3% - 5% στους σταθμούς των διοδίων Ελευσίνας και Ζευγολατιού στο ρεύμα προς Πάτρα, Ρίου και Ισθμού στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς και στους παράπλευρους σταθμούς Νέας Περάμου στην είσοδο προς Κόρινθο και Αγίων Θεοδώρων και στις δύο εισόδους.
Άρα με λίγα λόγια για τα δίκυκλα αυξάνονται στα 2 ευρώ από 1,90 σήμερα, για τα ΙΧ και ελαφρά φορτηγά ανέρχονται στα 2,90 ευρώ έναντι 2,80 ευρώ σήμερα, για τα φορτηγά έως 3 άξονες στα 7,20 ευρώ έναντι 7,00 ευρώ σήμερα και για τα φορτηγά με τουλάχιστον 4 άξονες και ρυμουλκούμενα στα 10,10 ευρώ, έναντι 9,90 ευρώ σήμερα.
ΑΠΟΨΗ: ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ
1)
Το ότι αυτό το πράγμα δεν λέγεται Εθνική δεν σας ενοχλεί καθόλου?
2) Που να σας ενοχλεί, απλά σκύβουμε το κεφάλι και τρώμε καρπαζιά!
3) Θα μου πεις 0,10 λεπτά του ευρώ ή 30 δραχμές (για τους παλιούς) δεν είναι πολλά λεφτά ΕΙΝΑΙ βρε ΑΡΧ@#@ ΕΙΝΑΙ γιατί δεν είναι Εθνική, είναι το αίσχος μας.

ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

"Μαρία 29 ετών, Βασίλης 35 ετών, Παναγιώτης 5 ετών. Η αδελφή του δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί... Άφησε την τελευταία της πνοή, όπως και οι υπόλοιποι, πάνω στο οδόστρωμα του πιο αιματοβαμμένου δρόμου της Ευρώπης. Στην εθνική οδό-καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών. Ακόμη και οι έμπειροι διασώστες του ΕΚΑΒ λύγισαν μπροστά στο άψυχο κορμάκι της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: