Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η Ελλάδα δανείζεται και οι Κινέζοι εγγυούνται


Τον Οκτώβριο του 2009 η Ελλάδα είχε δανειστή με επιτόκιο 0,35% ενώ στα μέσα του Ιανουαρίου η Ελλάδα δανείζεται με 1,67% με τους αναλυτές να περιμένουν να φτάσουμε στο 1,80 με 2% δηλαδή 480 % περισσότερο και δεν μιλάμε για 1.000 ή 10.000 € αλλά για πολλά πολλά ευρώ.
Το ότι δανειζόμαστε με τόσο μεγάλο επιτόκιο ελπίζω ότι οι περισσότεροι το καταλαβαίνεται (όταν μιλάς πολύ για να αποδείξεις ότι είσαι ο Θεός και ήρθες να σώσεις την Ελλάδα στο τέλος σε τρώνε τα κοράκια).
Από την άλλη μεριά τα ομόλογα που έκδωσε η Ελλάδα υπερκά¬λυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 3,23 φορές και φτάσανε σε πρשּׁ¬σφο¬ρές ύψους 3,87 δισεκατομμυρίων ευρώ ενώ μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010, στις 12 μ.μ. λόγο ότι η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010 και για όλα αυτά ακούγεται έντονα ότι η Κίνα εγγυάται τα ομολογά μας ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ρωσία.
ΑΠΟΨΗ: ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ BLOG ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ.
1)
Φυσικά εάν αφήσουν τα μεγάλα Ελληνικά τζάκια να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο (βλέπεις είναι πολλά τα λεφτά Άρη)
2) Από την άλλη μεριά το τι αντάλλαγμα θα ζητήσουν οι δύο κυβερνήσεις (Κίνας – Ρωσίας) κανείς δεν ξέρει παρά μόνο οι ιθύνοντες.
3) Και στο τέλος εμείς θα πληρώσουμε το μαλλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: