Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Κλείνουν την εθνική οι αγρότες

Τέλη κυκλοφορίας δεν πληρώνουν, πιο χαμηλό πετρέλαιο παίρνουν, πιο χαμηλότοκα δάνεια παίρνουν, πιο λίγο εφορία πληρώνουν ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ.
Με το έτσι θέλω και με το έτσι μου αρέσει από χθες οι αγρότες αποφάσισαν μόνοι τους να κλείσουν την περιουσία τους (το εθνικό δίκτυο) για να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν τους φτάνουν τόσο πολλές επιχορηγήσεις που παίρνουν.
Οι αγρότες των Νέων Κερδυλλίων Σερρών με 120 τρακτέρ απέκλεισαν στη γέφυρα του Στρυμόνα της Εγνατία Οδού.
Οι αγρότες της Καβάλας με 180 τρακτέρ απέκλεισαν στον κόμβο της Χρυσούπολης της Εγνατία Οδού
Οι αγρότες της Καστοριάς, με 40 τρακτέρ απέκλεισαν τον κόμβο του Βογατσικού που οδηγεί στα αλβανικά σύνορα
Αποκλεισμένη η εθνική ήταν επίσης στο ύψος της Λαμίας, του Κάστρου, της Θήβας, και της Ριτσώνας
Ενώ από Δευτέρα θα κλείσει ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα και τα τελωνεία Κήπων, Ορμενίου, Κιλκίς, Ευζώνων, Δοϊράνης, Φλώρινας και Νίκης.
ΑΠΟΨΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
1) Όλοι οι υπόλοιποι τουμπεκή.
2) Μετά θα έρθουν οι φορτηγατζήδες και όποιου νου του ΚΑΥΛΩ@#@
3) Και εμείς σαν ΜΑΛ@#@ να πληρώνουμε όλους αυτούς που δουλεύουν κάθε Άνοιξη.
4) Υπάρχουν όμως και μερικοί αγρότες που ιδρώνουν για να βγάλουν το ψωμί τους και σας το υπόσχομαι ΔΕΝ είναι αυτοί που κατεβαίνουν στα μπλόκα.
5) Για να σας δω τώρα κ. υπουργέ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για ποιου δικαιώματα θα υπερασπιστείτε των ψήφων των αγροτών ή το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών αυτής της Χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: