Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Συγχώνευση της Aegean με την Olympic Air


Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της MIG κ. Α. Βγενόπουλος είπε ότι προτιμήσαμε την συγχώνευση παρά την μείωση των θέσεων ή και την μείωση των δρομολογίων.
Θα κινηθούμε σε μια δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά και όχι μονοπώλιο ενώ τόνισε ότι η νέα εταιρεία δεν θα προχωρήσει στην αύξηση τιμών αλλά ούτε και στην μειώσει του προσωπικό της.
Από την μεριά της η κυβέρνηση με δηλώσεις που έκανε ο κ. Δ. Ρέππας τόνισε τρία σημαντικά θέματα που πρέπει να λάβουν υπόψη οι δύο επιχειρηματίες.
Το πρώτο την διασφάλιση των θέσεων, δεύτερο η ασφάλεια των πτήσεων και τρίτων η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές
ΑΠΟΨΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
1)
Ότι θα υπάρξει μονοπώλιο είναι σίγουρο ότι θα αποφασίζουν ερήμην μας και αυτό εννοείτε ότι δεν πρόκειται κανείς τους ακουμπήσει θεωρείται δεδομένο.
2) α) Τον Μάρτιο του 2009, η τότε κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση εξαγοράς της Ο.Α. από την Aegean σημειώνοντας ότι ενέχει τον κίνδυνο δημιουργίας μονοπωλιακών συνθηκών στην ελληνική αγορά ενώ επικαλέστηκε και τη δέσμευση απέναντι στην Ε.Ε. ότι η χώρα θα πρέπει να μετράει δύο εταιρείες και όχι μία.
β)Απλά για να μην ξεχνάτε 17 Σεπτεμβρίου 2009 δηλώσεις του κ. Βγενόπουλου «Η Aegean θα πρέπει να καταλάβει ότι το πάρτι τελείωσε. Κατήργησαν τους νόμους και το Κοινοβούλιο προκειμένου να πάρουν άδεια για να πετάξουν στην Κωνσταντινούπολη»

3) Μήπως λέω μήπως ο στόχος ήταν άλλος ε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: