Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Εξεταστική για την οικονομία ζητάνε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής από την πληοψυφία των βουλευτών του ΠΑΟΣΚ η πρότασης σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία.
Η ΝΔ δια στόματος του εκπροσώπου του κ. Π. Παναγιωτόπουλος μίλησε για «μεθοδευμένη προσπάθεια συσκότισης και απόκρυψης της αλήθειας για την εξέλιξη των πραγματικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας… και ότι περιορίζει την έρευνα στο διάστημα 2004-2009» ενώ πρότεινε να γίνει από το 1981 μέχρι και σήμερα.
Ο κ. Χ. Παπουτσής δήλωσε ότι «η ΝΔ βρίσκεται στον απόλυτο πανικό και έχει τρομοκρατηθεί από το περιεχόμενο της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής»
Το ΛΑ.Ο.Σ., ανακοίνωσε ότι «Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν πρόκειται να συνδράμει σε αυτή τη προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων να ευτελίσουν εντελώς την πολιτική ιστορία των τελευταίων ετών»
ΑΠΟΨΗ: Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ
1)
Και εμείς σας πιστέψαμε
2) Το ΠΑΣΟΚ μην ακουμπήσετε τους δικούς μας, η ΝΔ να αργήσουμε λιγάκι (μερικά χρόνια) και το ΛΑ.Ο.Σ. στην κοσμάρα του.
3) Και στο τέλος θα πληρώσουμε και την εξεταστική
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: