Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

Τουρκία – Ξεσπαθώνει ο Ερντογάν προς τους στρατηγούς


Αφορμή ζητούσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας για να αρχίσει σιγά σιγά να κόβει το κεφάλι της Λερναία Ύδρας από τον στρατό και συγκεκριμένα από τους στρατηγούς του που είναι κράτος εν κράτη και την βρήκε μετά τις αποκαλύψεις για τα σχέδια αποσταθεροποίησης από το Στρατό (σχέδιο Βαριοπούλα).
Έτσι λοιπών ο κ. Ερντογάν μέσω του υπουργού Εσωτερικών θα προσπαθήσει να καταργήσει το Πρωτόκολλο Αλληλεγγύης για την Ασφάλεια και τη Δημόσια Τάξη που έχει σαν σκοπό στις Ένοπλες Δυνάμεις να πραγματοποιούν δραστηριότητες και επιχειρήσεις χωρίς να έχει τη συναίνεση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας
ΑΠΟΨΗ: ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: