Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Δώστε APACHE να σας δώσουμε VISA


Νε μεν οι Αμερικανοί και συγκεκριμένα η Υπουργός Εξωτερικών κα. Χ. Κλίντον έδωσε «δείγμα εμπιστοσύνης» στον κ. Δρούτσα με την επίσκεψη του στην Ουάσιγκτον αλλά «δώστε και κάτι παραπάνω στο Αφγανιστάν».
Και τι θέλουν από εμάς, περισσότερο και ενεργό στρατιωτικό ρόλο και όχι σε βοηθητικό επίπεδο.
Δηλαδή με λίγα λόγια δεν θέλουν ούτε γιατρούς ούτε ανθρώπους για την ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν αλλά περισσότερους στρατιώτες με ενεργό ρόλο και φυσικά υλικά όπως τα επιθετικά ελικόπτερα Apache και γιατί όχι και άρματα.
Η Η.Π.Α. μετά το δυσάρεστο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των Ευρωπαίων Εταιρών (πλην της Αγγλίας) δες άρνηση του προέδρου τους να μεταβεί τον Μάιο στη Μαδρίτη για την σύνοδο κορυφής Ε.Ε. – ΗΠΑ ψάχνει να βρει κάποιο έστω και μικρό για να περάσει τα σχέδια της.
Σαν δεύτερο λάθος που επιδίδουν στον κ. Παπανδρέου είναι ότι πρώτα θα επισκεφτεί τη Μόσχα και μετά την Ουάσιγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: