Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

«Ηλέκτωρ ΑΕ» μετατρέπει τα σκουπίδια σε πλούτη


«Ηλέκτωρ ΑΕ» μια εταιρία που δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα μετατρέποντας τα σκουπίδια προερχόμενα από τα ΧΥΤΑ των Ταγαράδων Θεσσαλονίκης και τον Άνω Λιοσίων με σε ετήσιο τζίρο 12,5 εκατομμύρια ευρώ.
Η εν λόγο εταιρία χρησιμοποιεί σαν πρώτη ύλη τα σκουπίδια και τα μετατρέπει σε 5 Mwe από τον ΧΥΤΑ των Ταγαράδων και 23,5 Mwe από τον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων και από αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 30 Mwe.
Όσο για την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα για τον δήμο Θέρμης ο όμιλος έχει προτείνει τη δωρεά θέρμανση των δημοσίων κτιρίων μέσω τηλεθέρμανσης αρκεί ο δήμος να προχωρήσει στην κατασκευή ενός αγωγού που θα διοχετεύει το ζεστό νερό.
Τι είναι το βιοαέριο: Είναι ένα σύνολο αερίων που παράγονται από τη φυσική αποσύνθεση οργανικών υλών, οι οποίες βρίσκονται στα αστικά απορρίμματα και από τη λάσπη. Βασικό συστατικό του (κατά 50%) είναι το μεθάνιο.
ΑΠΟΨΗ: ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ
1) ΜΠΡΑΒΟ
σε όλους τους επιχειρηματίες της εταιρίας «Ηλέκτωρ ΑΕ» που από κάτι άχρηστο για εμάς είναι κέρδη για αυτούς.
2) Τόσους κηφήνες επιστήμονες που έχουμε στη ΔΕΗ δεν το σκέφτηκε κανείς? παρά τους ΠΑΧΥΛΟΥΣ μισθούς που παίρνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: