Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Πορεία των Αξιωματικών προς το Σύνταγμα


Περισσότερα από 1000 Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ένστολοι και με πολιτικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του σταθμού του ΗΣΑΠ, στο Μοναστηράκι, για την εκδήλωση διαμαρτυρίας των στελεχών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η πλειοψηφία των παρευρισκομένων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών ανήκουν στην Στρατό Ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό. Στην προσυγκέντρωση συμμετείχαν και 500 περίπου απλοί πολίτες οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα όπως "οι προδότες στο Γουδή" και "Λαός, Στρατός ενωμένος δυνατός".
Αυτή τη στιγμή η πομπή των Αξιωματικών και των Υπαξιωματικών κατευθύνεται προς την πλατεία Συντάγματος η οποία έχει προκαλέσει την περιέργεια των τουριστών οι οποίοι δεν έχουν ξαναδεί στη ζωή τους ανάλογη διαμαρτυρία ενστόλων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΟΨΗ: ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
1.
Από της 3η Φεβρουαρίου 1830 που δημιουργήθηκε το Ελληνικό κράτος ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν είχε συμβεί αυτό το πράγμα.
2. Άρα κύριε Υπουργέ (αρμόδιε) το καταφέρατε και αυτό
3. Πηγές λένε ότι έγινε σύσταση από τους στρατηγούς του ΓΕΣ προς τους διάφορους διευθυντές έτσι ώστε να μεταφερθεί προς τους κατωτέρους τους ότι δεν είναι σωστό η όλη κίνηση και προσβάλει το στράτευμα.
4.
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ όταν σας αποκάλεσαν αυτιστικούς και γραφειοκράτες ? εκεί ήσασταν ΑΛΛΑ ΣΚΥΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ βλέπεις είναι καλή η mercedes και το τσάμπα σπίτι.
5. Εντύπωση μου έκανε προπάντων όπως μου ανάφερε ένας φίλος μέσω email ότι σήμερα το πρωί δόθηκε εντολή σε όλους τους μονίμους που φέρουν τα παράσημα τους στην καλοκαιρινή στολή να τα βγάλουν έτσι ώστε να μην προκαλούν το κοινό αίσθημα.
6. Για γέλια είμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια: