Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

«Σοκ» από την άνευ λόγο επίθεση των Ισραηλινών

Ξημερώματα Δευτέρας και χωρίς λόγο και ενώ πλέανε σε διεθνή ύδατα τα ισραηλινά πολεμικά πλοία κάνοντας χρήση των ειδικών δυνάμεων τους εξαπέλυσαν επίθεση στα πλοία που μετέφεραν την ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα.
Το αποτέλεσμα, μιας και η επικοινωνία είναι πολύ δύσκολη αναφέρουν για 15 με 20 νεκρούς.
Εντύπωση κάνει ότι CNN TURK ήταν παρών και μετέδιδε απευθείας της όλες σκηνές που διαδραματίστηκαν.
Το καραβάνι, «Ελεύθερη Γάζα», όπως αποκαλείται, αποτελούνταν από πέντε σκάφη μεταφέροντας περισσότερους από 10.000 τόνους υγειονομικού και εκπαιδευτικού υλικού καθώς επίσης υλικά για την ανοικοδόμηση της Γάζας και ξεκίνησε το πρωί στις 05.00 (ώρα Ελλάδας) από την Κύπρο.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε να πραγματοποιηθεί έρευνα για τους θανάτους των επιβαινόντων στα πλοία ενώ ο ΟΗΕ και οι ευρωπαϊκές χώρες καταδίκασαν το γεγονός.
ΑΠΟΨΗ: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
1.
Φόβος και τρόμος μιας πιάνει αν μιλάμε για την «Δημοκρατία» του Ισραήλ.
2. Ο Νομπελίστας που είναι οεο?
3. Άκου απαιτούν να πραγματοποιηθεί έρευνα – εδώ ξεκινήσατε πόλεμους και αποκαλούσατε τους άλλους δολοφόνους με ψεύτικα video ή με ψεύτικες φωτογραφίες ή και ακόμα το χειρότερο με απλές υπόνοιες.

Σχετικό Video


Δεν υπάρχουν σχόλια: