Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Διαμαρτύρονται οι υπάλληλοι της Βουλής για της περικοπές


Πρόλογος
Το 1957 ένας νόμος που ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα της Βουλής αυτής εδώ της χώρας έδινε το προνόμιο στους εργαζομένους της, να αμείβονται διαφορετικά από τους άλλους δημοσίου υπαλλήλους λόγω των συνθηκών και της ιδιαιτερότητας που υφίστανται.
Κύριο θέμα
Το 2010 οι υπάλληλοι της Βουλής αυτής εδώ της χώρας υπολογίζονται στου 1850 που ο καθένας αμείβεται κατά μέσο όρο 1850 € αναλόγως το πόστο του επιπλέων παίρνουν το δώρο των Χριστουγέννων το δώρο του Πάσχα και των θερινών διακοπών τους αλλά δεν τελειώνουμε εδώ παίρνουν και επιπλέων και μπόνους άλλους δύο μισθούς της τάξεως των 6.000 € και σαν μην έφταναν μόνο αυτά παίρνουν και επιδόματα κίνησης και υπερωριακής απασχόλησης. ΑΡΑ διαμαρτυρόμενε υπάλληλε περίπου με κάθε επιφύλαξη μαζί με της κρατήσεις που αδίκως σας επιβάλανε γιατί όπως είχε αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων στην Βουλή κ. Β. Θώδης ότι όλα αυτά οφείλονται σε «εξωθεσμικά κέντρα που επιχειρούν να πλήξουν την αξιοπιστία των θεσμών της Δημοκρατίας» και «σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τη φύση της εργασίας μας» ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2500 € ΜΗΝΙΑΙΩΣ συν τα επιδόματα κίνησης και της υπερωριακές σας απασχολήσεις (γίνουν δεν γίνουν) όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.
Επίλογος
Αντιστάσου στα σκληρά μέτρα που παίρνει η Βουλή, το σπίτι σου για σένα, μην τους αφήνεις να σου πιουν το μεδούλι τώρα μαζί με μας τους άνεργους βγες στους δρόμους σήκωσε πλακάτ για τον απαράδεκτο μισθό που σου επιβάλουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: