Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Αυστηρές διαδικασίες για επίορκους υπαλλήλους του Δημοσίου


Επιμελητή του ΚΑΤ ο οποίος διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο και παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο αθωώθηκε από το συμβούλιο όταν ισχυρίσθηκε ότι οι ασθενείς που εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο ήταν... φίλοι και συγγενείς που είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν.

Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω ιατρός μέσα σε έξι χρόνια είχε αποκτήσει εισόδημα άνω των 2.000.000 € και εναντίον του εκκρεμεί πρόστιμο 1.500.000 € για φοροδιαφυγή.
Κάτι τέτοια είδε το υπουργείο Εσωτερικών και αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες θα απολύονται οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι ενώ το συμβούλιο θα αποτελείται από ανεξάρτητα άτομα έτσι ώστε λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης να επιβάλλουν επιεικείς ποινές στους υπαλλήλους ακόμη κι όταν εμπλέκονται σε πειθαρχικές υποθέσεις διαφθοράς.
Ο δεύτερος στόχος του υπουργείου είναι τα περιοριστούν τα χρονικά όρια έτσι ώστε οι υποθέσεις να οδηγούνται πιο γρήγορα στα δικαστήρια.
Απλά για να γνωρίζετε στο συρτάρι του υπουργείου εκκρεμούν 2.500 υποθέσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων.
ΑΠΟΨΗ: ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ
1. Κάποια στιγμή πρέπει και εμείς οι ίδιοι να τα αποτρέπουμε όλα αυτά και να τα ΚΑΤΑΓΕΛΟΥΜΕ.
2. Όλοι μας μα όλοι μας πρέπει να αλλάξουμε την ριμάδα νοοτροπία μας και να αφήσουμε το δημόσιο να δουλέψει για εμάς και εμείς γι αυτούς έτσι ώστε να επανέρθει η αξιοπιστία του μιας και ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι και δεν μπορούμε να τους βάζουμε στο ίδιο καζάνι.

1 σχόλιο:

Dr. Strangelove είπε...

Να το δω και ας πεθανω (οχι τελειως)