Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην εργαζόμενος του Δήμου Εστιαιώτιδας


Ύστερα από 24 μέρες απεργίας πείνας ο πρώην εργαζόμενος του Δήμου Εστιαιώτιδας, (Τρικάλων) κος Α. Γεροκώστας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μιας και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ο κος Α. Γεροκώστας που είναι άτομο με αναπηρία διεκδικεί οφειλές 6.700 € μαζί με τους νόμιμους τόκους, οι οποίοι προέκυψαν από Δικαστική απόφαση και δεν κατεβλήθησαν από τον Δήμο.
Ο κος Α. Γεροκώστας σε δηλώσεις του είχε πει ότι είναι αποφασισμένος ακόμη και να χάσει την ζωή του αν δεν δικαιωθεί.
Από την μεριά του Δήμου ισχυρίζονται ότι το ποσό έχει καταβληθεί και κατά 300 ευρώ περισσότερα.
ΑΠΟΨΗ: Ο ΛΟΓΟΣ MOY ΣΤΟN ΛΟΓΟ ΣΟΥ
Αν όντως ο Δήμος έχει καταβάλει το ποσό όπως ισχυρίζεται θέλω να πιστεύω ότι έχει πάρει και μία απόδειξη, αν ναι τότε ο δήμαρχος οφείλει να την προσκομίσει στα ΜΜΕ για να δούμε τελικά ποιος είναι ο ψεύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: