Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Συγχαρητήρια στον Δήμο Καλαμάτας


Ο Δήμος Καλαμάτας στο πνεύμα της τεχνολογίας προσφέρει δωρεάν internet σε όλες τις περιοχές με οικονομική δραστηριότητα και μεγάλη επισκεψιμότητα.
Το ασύρματο δίκτυο καλύπτει το κέντρο κι ένα μεγάλο τμήμα της πόλης και είναι ελεύθερη για όλους.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει σε θέματα ασφαλείας ενώ έχουν περιοριστεί και σελίδες με απαγορευμένο υλικό.
Ο σκοπός του δήμου είναι στην ανάδειξη του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου της πόλης, στην υποστήριξη του τουρισμού, αλλά και στο να βελτιωθεί η λειτουργικότητα της πόλης, μέσα από τη δημιουργία ενός ψηφιακού περιβάλλοντος στο οποίο οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται, να ψυχαγωγούνται και να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, ώστε η Καλαμάτα να μετατραπεί σε ''ψηφιακή'' και ''έξυπνη'' πόλη.
ΑΠΟΨΗ: ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: