Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιές σε Κάρυστο και Χαλκιδική - Συνελήφθησαν δυο άτομα για εμπρησμό - Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Θεσπρωτία και Αιτωλοακαρνανία


Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε στις 7 το απόγευμα σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην Κάρυστο, ενώ για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά συνελήφθη για εμπρησμό ένας 43χρονος, ο οποίος προκάλεσε τη φωτιά, ενώ εκτελούσε εργασίες με ηλεκτρικό τροχό. Ο 43χρονος θα οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο. Σημειώνεται ότι η Εύβοια και χθες και σήμερα ήταν στο χάρτη κινδύνου πυρκαγιάς με βαθμό επικινδυνότητας 4 (πολύ υψηλή) και είχε γίνει έκκληση από την Πυροσβεστική οι πολίτες να μην εκτελούν τέτοιες εργασίες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ένα ακόμη άτομο συνελήφθη για εμπρησμό σχετικά με την πυρκαγιά στη Χαλκιδική, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο από τις 3 το μεσημέρι. Πρόκειται για έναν 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έκαιγε ξερά χόρτα με αποτέλεσμα να του ξεφύγει η φωτιά και να επεκταθεί σε δασική έκταση. Αυτή την ώρα σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στη Θεσπρωτία, η οποία είναι μέσα σε χαράδρα στο όρος Γκορίλα και μία ακόμη πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 4 το απόγευμα στην Τριχωνίδα Αιτωλοακαρνανίας, στη θέση Μπερμπάτι, του δήμου Μακρύνειας. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική και οι δύο πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη δεν εμπνέουν ανησυχία.

epa

Δεν υπάρχουν σχόλια: